Trik z osvetljevalcem, zaradi katerega boste imeli sijoč obraz

22. april 2020

Trik z osvetljevalcem, zaradi katerega boste imeli sijoč obraz

22. april 2020

Čeprav smo mislili, da nam bo #Ostanidoma in sama karantena pomagala pri popolni obnovitvi obraza in s tem izboljšati njen videz, je iz dneva v dan slabše.

Pavza od ličil ni niti malo pripomogla, da se koža obnovi od težkega sloja mak-upa, ki je bil še pred kratkim del naše vsakdanje rutine, zato v nadaljevanju odkrijte, kako jo kar se da najhitreje osvežimo.

https://www.instagram.com/p/B-AYthbllNw/

Suha in na videz utrujena koža obraza je nekaj, kar v današnjem času pogosto vidimo v lastnem ogledalu, kar je pravzaprav posledica bivanja v zaprtih prostorih in pomanjkanja svežega zraka.

Tudi velik stres, ki ga je povzročila pandemija, je vplival na videz naše kože, zato mora biti cilj dnevne rutine zadostna hidratacija kože. Kljub temu, pa rešitev za boljši videz lahko najdemo v našim, že malo zaprašenih, kozmetičnih torbicah.

Highlighter oziroma osvetljevalec je izdelek, ki ima toliko pozitivnih lastnosti, sploh če ga znamo pravilno uporabljati.

Navadno ta izdelek uporabimo za poudarjanje ključnih delov obraza, vendar to ni edini način. Tako lahko nekaj kapljic tekočega osvetljevalca zmešate s svojim običajnim tekočim pudrom in s tem daste obrazu zdrav sijaj, ki ga tako radi vidimo.

Uredničin izbor:

YSL Touche Éclat

Armani Beauty Neo Nude A-Highlighter

Foto: Instagram, promo

Style. Več novic

New Report

Close