Trik za popoln modni videz v tej pomladi!

08. marec 2019

Trik za popoln modni videz v tej pomladi!

08. marec 2019

Monokromni ‘look’ je zavladal tako modnim pistam, kot ulicam. Priljubljene trendseterke so izvrstnim monokromnim kombinacijam že vdihnile poseben čar in ga trendovsko celo nadgradile.

Nova sezona je s seboj prinesla kopico zanimivih trendov, v središču teh so tudi žive in močne barve, še posebej rumena, ki je po Pantone lestvici ‘it’ barva leta 2019. Prav barve in vzorci so tisto, kar celo najbolj enostaven kos oblačila spremeni v trendovskega.

Najbolj učinkovit način, da uspešno kombinirate novosti za pomlad 2019, pa se skriva v preprostem modnem triku. Namesto da izbirate oblačila in dodatke v komplementarnih barvah, se recept za popoln pomladni videz skriva v t.i. monokromnih kombinacijah.

Monokromni videz je zavladal tako modnim pistam, kot street style-u oziroma ulicam. Od povsem črnega ‘all black’ outfita, ki ga je najlažje sestaviti (enako velja za belo barvo), do svetlih, pastelnih in bež barv, zelo modne rdeče barve, pa vse do drznejših izborov v odtenkih rumene, modre in zelene ali vijolične.

@hannastefansson

Izbira enakega odtenka barve bo torej zagotovo prava odločitev in high street trgovine ter tudi dražje znamke so vam to pomlad še kako olajšali izbiro z bogato ponudbo. Mi smo nad omenjenim videzom prav tako navdušeni, kot znane modne poznavalke.

Priljubljene trendseterke so izvrstnim monokromnim kombinacijam že vdihnile poseben čar in ga trendovsko celo nadgradile. Za razliko od jesenskih in zimskih monokromnih ‘lookov’ so se to pomlad odločile začiniti slog ene barve od glave do pet še s pomočjo vzorcev.

Z izbiro enake tkanine, vzorcev in/ali barve od glave do pet boste lahko ustvarile neformalen in sproščen videz, takega za v službo, pa tudi elegantnega in za gala večerne priložnosti. Oglejte si samo zgornje slike in v to se boste prepričale tudi same!

D. S.

Foto: The Cosmopolitas, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close