Trik, zaradi katerega ne boste več potrebovali dezodoranta!

31. julij 2022

Trik, zaradi katerega ne boste več potrebovali dezodoranta!

31. julij 2022
Foto: Pexels

Uporabnica TikToka je predlog dermatologa preizkusila še na drugačen in način in odkrila trik, ki jo je rešil uporabe dezodoranta.

V poletni vročini se pogosto zgodi, da se spotimo in močno upamo, da naš dezodorant deluje. Ne glede na to, kako sveže oprhani smo, bomo najbrž na neki točki postali žrtev prepotenih pazduh.

Najti dober dezodorant, ki nas ne bo preveč udaril po denarnici, pa je pogosto tudi velik izziv. In če sami še vedno niste našli nepremagljivega dezodoranta, je uporabnica TikToka @inanewyorkbudget razkrila, kaj vam lahko pomaga.

Gina je razkrila “najboljši trik poletja” s produktom, ki ga imamo skoraj vsi v svoji prhi.

Najprej je razložila, kako je prišla do te iznajdbe: “Nedolgo nazaj sem delala z dermatologom, ker sem imela te majhne izbokline na čelu in rekel mi je, da je to kot prekomerna rast bakterij, zato mi je priporočili milo, s katerim prepričujem njihov pojav.”

@inanewyorkbudget #headandshoulders #summerhacks @headandshoulders ♬ original sound – gina | Self-Development

“Prav tako mi je povedal, da ima to milo isto sestavino, ki je tudi v šamponu Head and Shoulders, ki preprečuje dodatno rast bakterij,” je povedala in dodala, da če kdaj pozabite milo za obraz, se lahko umijete s tem šamponom.

Gina je nato razkrila, da je nekega dne iz radovednosti v Googlu iskala “zakaj pazduhe ki smrdijo, smrdijo?” In presenetljivo je odkrila, da zaradi prekomernega razvoja bakterij na tem območju.

“Nekega dne sem se odločila, da bom poskusila,” je nadaljevala. “Pazduhe sem si umila s Head and Shoulders, pustila nekaj minut, medtem ko sem izvajala redno tuširanje in dejansko je delovalo!”

Foto: Pexels

“Naslednji dan si nisem nanesla dezodoranta in celo ko sem telovadila, nisem smrdela. To je bil čudež! Poizkusite ta trik tudi sami,” je še pozvala ostale uporabnike.

V komentarjih je Gina še zapisala: “Pyrithione Zinc je ta sestavina. Google pravi, da pomaga tudi pri higieni kože, tako da je to morda razlog zakaj deluje!””

“Head and Shoulders se znebi tudi BACNE! (v prevodu akne po hrbtu)”, je še komentiral eden izmed uporabnikov.

Če imate morda tudi vi doma ta popularen šampon, je čas, da njeno teorijo preizkusite tudi vi.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close