Triki s korektorjem, ki v trenutku osvežijo vašo kožo

10. marec 2023

Triki s korektorjem, ki v trenutku osvežijo vašo kožo

10. marec 2023
Foto: Instagram @mandybork

Predstavljamo vam nekaj preprostih trikov, s katerimi boste osvežili svoj izgled. Zanje pa potrebujete le korektor.

Korektor je izdelek za ličenje, ki je nepogrešljiv v večini kozmetičnih torbic in skoraj vsaka ga uporablja v svoji rutini ličenja. In je eden izmed najmočnejših pripomočkov pri ličenju, s katerim lahko skrijemo različne nepravilnosti, za uspešno opravljanje svoje naloge pa je poleg kakovostne formule zelo pomembno tudi, kako ga nanesemo na kožo.

Podočnjaki in hiperpigmentacije so le nekatere od nepravilnosti, ki jih večinoma želimo prekriti s korektorjem na različne načine, poleg tega pa z njim dodamo obrazu svetlost in svežino.

Beauty TikTok je poln trikov za ličenje s korektorjem, ki olajšajo doseganje sijočega in gladkega izgleda kože, brez vizualno neprivlačnega nabiranja izdelka.

Nanos korektorja v obliki trikotnika

Ta trik ima na TiktToku na milijone ogledov, gre pa za nanos korektorja v obliki trikotnika pod očmi, ob ustih in ob nosu z majhnim čopičem za korektor, da dosežemo “dvignjen” učinek.

@lenkalul had to give it a go! what do we think? 🤍 ad using @NARS Cosmetics soft matte concealer, @ELEMIS pro collagen rose hydro-mist, @Huda Beauty concealer brush, ib @Deborah Ruiz #makeup #makeuptransformation #makeuptrend #faceliftmakeup ♬ ты и я – 🇷🇺/🇰🇿

Ustvarjalka TikTok @lenakalul je nanesla korektor Nars Soft Matte in ga osvežila z Elemis Pro-Collagen Rose Hydro-Mist Face Water, nato pa je vse skupaj s čopičem zabrisala za popoln videz.

Uporaba dveh odtenkov korektorja

Vizažist Vincent Ford je znan po različnih trikih ličenja, ki jih objavlja na svojem TikToku, in nedavno je delil vrsto praktičnih trikov s korektorjem, ki jih je vredno preizkusiti. Vincent med drugim priporoča uporabo dveh odtenkov korektorja, enega, ki se popolnoma ujema s tenom naše polti, in enega za nekaj odtenkov svetlejšega, da bi dobili čim bolj naraven videz.

@vincent.ford Here’s my best concealer tips #concealer #undereyecircles #makeup #fyp ♬ original sound – Vincent Ford

Mešanje pudra v prahu in korektorja

Znana vizažistka in vplivnica Huda Kattan, lastnica znamke Huda Beauty, je svojim sledilcem razkrila še en mali trik za popoln nanos korektorja, ki se skriva v mešanju korektorja s pudrom v prahu. Tako ustvarite pasto, ki bo popolnoma zapolnila vse preostale nepravilnosti pod očmi ali okrog ustnic.

@hudaheidi #foryou #makeuphacks @Huda ♬ original sound – Huda

Nanos korektorja na dveh mestih pod očmi

Vizažistka Victoria Lyn je podala svojo različico poživljanja oči z nanosom korektorja. Victoria v svojem videu o petih načinih uporabe korektorja pojasnjuje, kako nanesti majhno količino korektorja, da prekrijete temnejši predel pod očmi, nato pa s korektorjem potegnite navzgor od kotička očesa, da ustvarite privzdvignjen videz.

@victorialyn 5 ways to use CONCEALER‼️💕⭐️Which is your fav way to use it?! #makeup #beauty #concealer #contour ♬ Betty (Get Money) – Yung Gravy

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close