Trump na Melanijine grožnje o ločitvi: »Vedno lahko dobim drugo ženo!«

09. september 2020

Trump na Melanijine grožnje o ločitvi: »Vedno lahko dobim drugo ženo!«

09. september 2020

Kako je Trump samo skomignil z rameni, ko ga je Melania želela zapustiti zaradi nezvestobe.

Nova knjiga nekdanjega osebnega odvetnika Donalda Trumpa, Michaela Cohena z naslovom Disloyal, je postregla z nešteto sočnimi podrobnostmi.

Cohen v knjigi trdi, da Trumpa niti najmanj ni motil odziv soproge Melanie na domnevno varanje. Svojemu osebnemu odvetniku je povedal, da je njegov tretji zakon le še en dogovor več. Trump naj bi mu dejal:

»Vedno lahko dobim drugo ženo. To zame sploh ni težava. Če Melania želi stran, potem naj gre.«

Avtor v knjigi še trdi, da se je Trump hvalil, kako je svojo hčerko Ivanko uporabljal kot vabo, da bi zmotil sogovornike, saj moški v Ivankini prisotnosti sploh ne morejo trezno razmišljati.

Bil je besen tudi na svojega najstarejšega sina Dona Jr. ter ga vrgel iz pisarne zaradi objavljenih fotografij lova na divjad. Spravil pa se je tudi na videz svoje hčerke Tiffany. Michael je zapisal, da je Ivanki dejal, da njegova najmlajša hčerka ni niti najmanj privlačna.

Cohen je za Trumpa opravljal vsa »umazana« dela, razšla pa sta se, ko je bil odvetnik aretiran s strani FBI zaradi plačevanja podkupnine porno zvezdi Stormy Daniels, tik pred volitvami leta 2016.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close