Donald Trump: Sam doma 2 brez mene ne bi bil tako uspešen

30. december 2023

Donald Trump: Sam doma 2 brez mene ne bi bil tako uspešen

30. december 2023
Foto: Profimedia

Bivši predsednik ZDA zanika trditve režiserja uspešnice Sam doma 2: Izgubljen v New Yorku, da se jim je med snemanjem vsilil za manjšo vlogo v filmu.

Chris Columbus, režiser uspešnice iz leta 1992 Sam doma 2: Izgubljen v New Yorku je že leta 2020 za Business Insider povedal, da so med snemanjem pristopili k hotelu Plaza pri Centralnem parku, ki je bil takrat v lasti Donalda Trumpa. Želeli so snemati v avli znamenitega hotela, kar jim je Trump odobril pod pogojem, da tudi sam nastopi v filmu. “Vsilil se je v film,” je razkril Columbus.

Foto: Profimedia

Ker je omenjeni film postal zimzelena uspešnica, v katerem gledalci uživajo vsakega decembra vse od premiere, je letos zaokrožil tudi Columbusov intervju izpred treh let, navaja STA. Trump se je tokrat odzval:

“Ta majhna vloga je pripomogla k uspehu filma, toda, če so čutili, da sem se vsilil, zakaj so me potem dali v film in me obdržali v njem več kot 30 let? Zato, ker sem bil in še vedno sem odličen za ta film!”

se je na svojem družbenem mediju Truth Social vprašal Trump.
Foto: Profimedia

Ob tem je še dodal, da besede Columbusa ne bi mogle biti “dlje od resnice”, nato pa je režiserja označil za “še enega hollywoodskega tipa iz preteklosti, ki se hoče okoristiti na račun Trumpove publicitete,” poroča Variety.

Trumpa v filmu vidimo v avli hotela Plaza, kjer sreča glavnega igralca Macaulayja Culkina, s katerim izmenja nekaj besed. Bivši predsednik ZDA se je na podoben način pojavljal tudi v drugih filmih in serijah.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close