Uaa! Hči Cindy Crawford je za 18. rojstni dan kopirala slavno obleko svoje mame

09. september 2019

Uaa! Hči Cindy Crawford je za 18. rojstni dan kopirala slavno obleko svoje mame

09. september 2019

Kateri bolj pristoji?

Kaia Gerber, hči slavnega supermodela Cindy Crawford je pretekli konec tedna v New Yorku organizirala zabavo za svoj 18. rojstni dan. Za to priložnost se je odločila obleči usnjeno Versacejevo obleko, ki je številne zelo spominjala na eno izmed legendarnih oblek njene mame.

Cindy se je leta 1992 na podelitvi glasbenih nagrad MTV pojavila v usnjeni obleki s paščki ter mrežastim korzetom. Oboževalci so prepričani, da se je Kaia s to obleko poklonila svoji mami.

Rojstnodnevni videz je 18-letnica dopolnila z visokimi gladiatorkami in cluch torribico, posebno pozornost pa je požela njena natupirana paževska frizura.

Zabava je bila v Paradise Clubu, na njej pa so bili opaženi številni znani, med njimi tudi Kendall Jenner in Leonardo DiCaprio.

Kaia je na zabavo prišla v spremstvu staršev ter brata in družina je bila videti kot prava podoba modnega editoriala.

Cindy je na zabavi nosila drzni zlati kombinezon, ki ga je dopolnila z diamantno lasuljo, nič manj vpadljiv pa ni bil niti njen sin Presley, ki je nosil zelo zanimiv outfit.

Za britanski Vogue je Kaia povedala:

»Imeti 18 let… pomeni biti samostojen, čeprav so leta samo koncept, ki je na voljo z določenimi etikatami,«

in dodala:

»Svoji mlajši različici bi svetovala, naj se ne obremenjuje toliko z lepoto, saj ta prihaja od znotraj. Upam, da bom naslednjih 18 let preživela tako, da bom čim več delala na sebi.«

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close