Uh, TO je počela močnejša ženska v slovenskih termah!

10. avgust 2020

Uh, TO je počela močnejša ženska v slovenskih termah!

10. avgust 2020

Ljudje smo si različni. Eni so visoki, drugi malo nižje rasti, eni postavni in fit, drugi pa malo manj.

Predstavnico slednjih je pred kratkim opazila ena izmed naših bralk v slovenskih termah in (kar zelo) zgroženo opisala, kaj je doživela (njenega zapisa slovnično nismo popravljali):

Pozdravček vsem! Tudi mi smo izkoristili bone, smo v najprestižnejšem hotelu v priznanih slovenskih termah, je pa bilo še vsaj 3x toliko doplačila. Postrežba izjemna, kristalni kozarci in starana penina. Obiskala nas je družinska prijateljica, s katero se že eno leto nismo videli, prišla je samo za 1 dan. Naj samo povem, da izhajam iz družine, v kateri smo od nekdaj skrbeli za svojo dušo in telo.

Moja postava govori sama zase. Ne bi se rada hvalila, pa vendarle – sem izjemno zadovoljna. Trebuh raven, mišičast, prsi stojijo, tudi z zadnjico sem zadovoljna – krtača deluje – seveda v kombinaciji z vsakodnevno vadbo in pravilno prehrano. Kozmetični tretmani le parkrat na mesec, da ne bo kdo mislil, da jih zlorabljam.

In potem pride ona. Ko je na bazenu pričela slačiti svoja oblačila sem se samo zadrževala da ne bi začela vidno odkimavati z glavo. Namesto lepe peščene ure je njena postava kot bi sladoled nabil na kornet in bi se ta začel topit. Okoli pasu jo je tako veliko, da sem se zgrozila. Bela koža, ki visi, v njej pa ‘špeh’. Kako se je lahko tako zredila? Nič nisem rekla. Samo strmela sem. In še si je upala prit v terme tako porejena!!!

Ob kosilu si je hodila po velike porcije, poizkušala je hrano, jo hvalila in se tako PRENAŽIRALA, da je še meni bilo slabo. V Ljubljani, kjer stanujem že celo življenje sem videla marsikakšnega, ki telesa ne neguje, ampak kaj takšnega! Nisem mogla biti več prijazna do nje. Ne bom se več družila z njo. Resnično se mi zdi, da mi je nižala nivo takole med ljudmi, ki so me videli v njeni družbi. Blokirala bom njeno številko in se delala, da ne vem kaj je narobe. Ima kdo še kakšen predlog, kako bi se je na fin način lahko znebila?

En topel pozdravček z enih izmed najprestižnejših toplic! Vsakemu priporočam malo razvajanja, masaže in oddiha!

Provokacija, ali kaj drugega? kakor koli že, na zapis se je odzvalo mnogo bralcev. kaj so zapisali, pa preberite TUKAJ.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close