Umivanje las s kokakolo – trend, ki se je začel z lažjo 

08. november 2022

Umivanje las s kokakolo – trend, ki se je začel z lažjo 

08. november 2022
Foto: Profimedia

Manekenka Suki Waterhouse je priznala, da se je zlagala o skrivni sestavini, ki naj bi njene lase naredila še posebno bleščeče. 

Danes tridesetletna manekenka, pevka in igralka je leta 2015 v intervjuju razkrila, da si lase občasno umiva s kokakolo. “Moji lasje mi niso všeč, kadar so umiti – tanki so in mehki – toda kokakola jih razmrši, kot da sem hodila skozi Amazonski gozd ali kaj podobnega,” je pri triindvajsetih povedala v intervjuju z US Weekly

Sedem let kasneje oboževalci še vedno niso pozabili njenih besed in ena od uporabnic Twitterja je slavno manekenko vprašala, ali se še vedno drži iste metode umivanja las. Suki pa je priznala, da se je med intervjujem dolgočasila, zato si je izmislila, da si lase umiva s kokakolo. “Še nikoli nisem storila tega,” je še zapisala. 

Suki Waterhouse (Foto: Profimedia)

Številni so se burno odzvali na njeno priznanje in se nasmejali trendu, ki so mu zaradi Suki sledili mnogi oboževalci. Med tistimi, ki so preizkusili kokakolo tudi na svojih laseh, je bila tudi Jessica Booth, ki je za Bustle napisala prispevek o svoji izkušnji z umivanjem las s kokakolo.

Takrat je menila, da se trend zagotovo splača preizkusiti, zdaj pa se je na novico, da je preizkušala nekaj, česar Suki nikoli ni počela, odzvala z “jokam” ter “LOL”.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close