Umrl je priljubljeni televizijski “oče”, zvezdnik serije Polna hiša

10. januar 2022

Umrl je priljubljeni televizijski “oče”, zvezdnik serije Polna hiša

10. januar 2022
Bob Saget (desno) je zaslovel s serijo Polna hiša. Foto: Profimedia

Igralca Boba Sageta, najbolj znanega po vlogi v seriji Polna Hiša, so pretekli vikend našli mrtvega. Star je bil 65 let.

Policisti s Floride so v nedeljo sporočili, da so v sobi hotela Ritz Carlton v Orlandu našli mrtvega zvezdnika televizijske serije Polna hiša, 65-letnega Boba Sageta. Detektivi niso odkrili znamenj nasilja, samomora ali uporabe mamil, vzrok smrti bo ugotovil mrliški oglednik, poroča STA.

Šerifov urad je dobil klic v sili iz hotela, da je v eni od sob moški, ki se ne odziva. Po prihodu na kraj prijave so potrdili, da je moški mrtev, kasneje pa na Twitterju potrdili še, da gre za Sageta, ki je bil na Floridi v okviru svoje komične turneje “Bob Saget: I Don’t do Negative Tour”.

Za zdaj še ni znan vzrok smrti. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, File via Guliver

Zaslovel kot Danny Tanner, oče treh hčerk

Robert Lane Saget se je rodil maja 1956. Kariero je začel kot stand-up komik, nadaljeval pa kot igralec, televizijski voditelj in režiser. Njegova najbolj znana vloga je vloga Dannyja Tannerja v komični seriji Polna hiša, kjer je igral očeta treh hčerk. Polno hišo so snemali do leta 1995, kasneje pa je televizija Netflix od leta 2016 do leta 2020 snemala nadaljevanje Polnejša hiša.

Saget je bil priljubljen tudi kot pripovedovalec v seriji Kako sem spoznal vajino mamo, v kateri je glas posojal liku starejšega Teda Mosbyja. Poleg tega je bil še gostitelj zabavne televizijske oddaje Najbolj smešni ameriški domači video posnetki.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close