Urška in Jernej sta se ustavila in okusila na polno! #ustavise

Piknik sprejem za ptujski plesni zvezdi, Urško Vučak in Jerneja Brenholca

Perutninsko meso je pomembna sestavina zdrave in uravnotežene prehrane, omogoča hitro pripravo, številne možnosti kombinacij, ki se dobro podajo tako klasičnim kot bolj eksotičnim jedem. Prihranek časa pri pripravi okusnega obroka pa lahko namenimo sebi in svojim najdražjim. Tudi v Perutnini Ptuj podpirajo osveščevalni projekt Ustavi se! s sporočilom: Ustavi se!…in okusi na polno.

Z vašo pomočjo vse do konca septembra zbirajo minute, ki jih bodo pretvorili v piknik druženje Društva prijateljev mladine iz Ptuja. Vabijo vas k sodelovanju: ovekovečite svoj čas ob kulinaričnem druženju in izdelkih blagovnih znamk Perutnina Ptuj ali Poli ter foto utrinek delite z njimi na FB Perfekten piščanec z oznako #ustavise. Več o projektu Ustavi se! izveste na www.ustavi.se

Piknik sprejem za ptujski plesni zvezdi, Urško Vučak in Jerneja Brenholca

Za njun uspeh, ki je plod nekajmesečnega intenzivnega truda ter posledično manj časa za zasebno življenje in bližnje, so se v Perutnini Ptuj odločili, da pripravijo piknik, na katerega lahko povabita svoje najdražje in se jim na simboličen način zahvalita za podporo in »potrpežljivost« v času njune odsotnosti.

V Perutnini Ptuj pa so se jima zahvalili, da sta ime Ptuja, ki ga ponosno nosijo v imenu podjetja, ponesla v srca po vsej Sloveniji. Ob tej priložnosti so jim predstavili novo piknik linijo brez E-jev in aditovov, jih pogostili z najboljšimi »špricarji« s Haložanom iz Ptujske kleti in drugimi osvežilnimi napitki.

Prva piknik linija brez e-jev in aditiov

»Piščančji čevapi«, morda se je še pred leti slišalo nenavadno, danes ljubitelji žara v piknik meni redno uvrščajo najrazličnejše izdelke iz perutninskega mesa. Novost letošnje piknik sezone je piknik linija brez E-jev in aditivov, ki so jo razvili pri Perutnini Ptuj. Sestavljajo jo sveži in najbolj kakovostni ter iskani deli piščančjega in puranjega mesa iz lastne vzreje in v sodelovanju z 240 rejci iz cele Slovenije.

 

S skrbno nadzorovanimi tehnološkimi postopki so željeno obstojnost in kakovost izdelkov dosegli z naravnimi začimbami in aromami. Pri razvoju nove piknik linije pa so sodelovali strokovnjaki različnih področij, od živilske tehnologije, nutricionistike in trženja.

Za ljubitelje blagih in bolj izrazitih okusov

Med najbolj zaželenimi mesnimi dobrotami za žar, ki jih odslej pri Perutnini Ptuj dobite tudi povsem brez e-jev in aditivov so: sveži piščančji ražnjiči, fit in pikantna piščančja nabodalca, BBQ krilca, grill in ognjene perutničke, BBQ piščančji in puranji steak, marinirana piščančja stegna s pikantno texas marinado, piščančji ali puranji čevapčiči, piščančje in puranje pleskavice in za gurmane še gurmanska pleskavica iz puranjega mesa s sirom.

 

Foto: Promo

 

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close