Ustvarjeni za večerne izhode – elegantni sandali s perjem

11. junij 2022

Ustvarjeni za večerne izhode – elegantni sandali s perjem

11. junij 2022
Foto: IMAXtree

Trend sandalov, okrašenih s perjem, je začela Bottega Veneta, priljubljena obutev pa je kmalu dobila tudi cenovno ugodnejše različice.

V zadnji kolekcija Daniela Leeja za prestižno modno hišo Bottega Veneta, je pozornost pritegnil ekstravaganten par sandalov, okrašenih s perjem. Čevlji so bili tako vpadljivi, da smo si jih težko predstavljali s čim drugim, kot preprosto “slit” obleko, ki bi s svojim minimalizmom sandalom pustila, da prevzamejo vodstvo.

A modne vplivnice so dokazale, da je priljubljene sandale mogoče obuti tudi k bolj ležernim outfitom. Leonie Hanne jih najraje obuje k širokim kavbojkam, kratkemu topu in prevelikemu suknjiču in tako ustvari izjemno trendovski videz s seksi pridihom.

Leonie Hanne (Foto: Instagram)

Ni trajalo dolgo, da so trend prevzele tudi druge, nizkocenovne modne znamke, ki nikoli ne zaostajajo z ustvarjanjem aktualnih “it” kosov, saj jim hitra proizvodnja omogoča izdelavo v samo dveh tednih.

Pri Mangu so prvi izdelali sandale s perjem v sklopu spomladanske kolekcije, kmalu pa se jim je pridružila še Zara, ki je predstavila model, najbolj podoben Bottegi.

Foto: Mango

Za vas smo izbrali najlepše modele višje in nižje cenovnih blagovnih znamk. Katere bi izbrali?

Foto: Zara
Foto: Bottega Veneta
Foto: Mango
Foto: Bottega Veneta
Foto: Aquazurra
Foto: Aquazurra
Foto: Alexandre Vauthier

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close