V enem večeru na dveh celinah osvajala z globokim dekoltejem

14. marec 2022

V enem večeru na dveh celinah osvajala z globokim dekoltejem

14. marec 2022
Foto: REUTERS/Henry Nicholls via Guliverimage

Dve celini, dve obleki. Razvpita pevka se je v enem večeru udeležila kar dveh podelitev nagrad, a domov odšla praznih rok.

Podelitve nagrad so po dolgem zatišju končno spet v polnem zagonu. Sinoči sta se odvili kar dve. V Los Angelesu so podelili nagrade po izboru filmskih kritikov, v Londonu pa se je odvila podelitev filmskih nagrad BAFTA. Največ nagrad sta pobrala filma Moč psa in Dune, med serijami pa je slavil Ted Lasso. V kategoriji za najboljšega igralca je s konkurenco pometel Will Smith, Lady Gaga pa je kljub obetom ostala brez zlatega kipca.

Je pa zato največ pozornosti pritegnila s svojo elegantno dolgo črno obleko v slogu starega Hollywooda, s katero je blestela na rdeči preprogi podelitve britanskih nagrad.

Lady Gaga (Foto: Profimedia)

A na slavnostnem dogodku ni ostala dolgo. Izkoristila je prednosti zvezdniškega življenja, skočila na svoje zasebno letalo in odletela v Los Angeles. Preoblekla se je kar med letom in po rdeči preprogi podelitve nagrad po izboru filmskih kritikov zakorakala v črno-zlati opravi, ki je razkrivala njen globok dekolte.

Lady Gaga (Foto: REUTERS/Henry Nicholls via Guliverimage)

A Gaga je bila ena redkih zvezdnic, ki so se ta večer odele v črno. Na obeh rdečih preprogah so prevladovale živahne barve, s katerimi so zvezdnice že naznanjale pomlad. Oglejte si njihove modne oprave. Katere vam je najljubša?

Selena Gomez (Foto: Profimedia)
Jodie Turner-Smith (Foto: Profimedia)
Caitlin Thompson (Foto: Profimedia)
Ariana DeBose (Foto: Profimedia)
Zoey Deutch (Foto: Profimedia)
Ella Purnell (Foto: Profimedia)
Zawe Ashton (Foto: Profimedia)
Kathryn Newton (Foto: Profimedia)
Jackie St. Clair (Foto: Profimedia)
Andreea Cristea (Foto: Profimedia)
Rachel Zegler (Foto: Profimedia)
Haley Bennett (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close