V H&M-u smo našli neverjetno kozmetično torbico, ki prekosi vse ostale

06. september 2023

V H&M-u smo našli neverjetno kozmetično torbico, ki prekosi vse ostale

06. september 2023
Foto: H&M

Če se vam je vaša kozmetična torbica kdaj zdela nepraktična, ste verjetno imeli prav. H&M pa je zdaj lansiral takšno, ki vam bo olajšala življenje. No, vsaj lepotno urejanje.

Na TikToku je že nekaj časa viralna tako imenovana ‘lay flat’ kozmetična torbica, katere glavna prednost je tem, da je neprekosljivo praktična. Torbica se namreč povsem razgrne (kot pove že njeno ime) in s tem omogoči popoln pregled nad vsemi lepotnimi izdelki, ki jih morate imeti pri roki.

@cosmequic Say goodbye to rummaging forever 😳 #makeupbag #makeuphacks #beautyessentials ♬ original sound – Alexia Croffet

Preprosta, a genialna torbica tako omogoča, da se v njej ne bo izgubil noben izdelek, oziroma nam bo prihranjeno živčno brskanje za njim. Na TikToku jo hvalijo tudi kot torbico, ki je “končno ni oblikoval moški”.

Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M

Svojo različico ima tudi H&M: na voljo je v nežno rožnatem odtenku, ki popolnoma razprta v premeru meri kar 60 centimetrov. Ko želite izdelke pospraviti, jo preprosto stisnete z vrvico, zanka na vrhu pa še omogoča, da jo lahko preprosto obesite na kavelj.

In še cena? 17,99 evra.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close