V Ikei lahko zdaj kupite tudi kolekcijo za vadbo doma!

31. januar 2024

V Ikei lahko zdaj kupite tudi kolekcijo za vadbo doma!

31. januar 2024
Foto: Ikea

Kolekcija vsebuje 19 raznolikih izdelkov, ki podpirajo vsakodnevno gibanje in pripomorejo k ustvarjanju zdravih navad v vsakdanjem življenju.

Če ne prej, se je po pandemiji marsikdo odločil za vadbo doma. In ker se je pri številnih ljudeh to obdržalo tudi do danes, saj lahko tudi doma dosežemo odlične rezultate, so se pri Ikei odločili, da sledijo temu trendu.

Tako je nastala DAJLIEN kolekcija, razvita na podlagi prepričanja, da si lahko vsak olajša vadbo znotraj domov.

Foto: Ikea
Foto: Ikea

Pripomočki, namenjeni vadbi in shranjevanju

Kolekcijo so oblikovali s pomočjo ugotovitev ob obisku domov v New Yorku, Chicagu, Londonu in Šanghaju, kjer je podjetje IKEA preučevalo izkušnje, povezane z vadbo doma. Raziskava je razkrila pogoste izzive, ki so povezani z motivacijo, majhnimi prostori, časovnimi omejitvami in nelagodjem, ki ga mnogi doživljajo ob obisku telovadnice.

Ugotovili so tudi, da se zdijo običajni izdelki za vadbo ljudem preveč okorni in se ne ujemajo z notranjo opremo doma, zato so kolekcijo oblikovali tako, da vključujejo pametne in prilagodljive izdelke, ki jih je mogoče uporabljati na različne načine.

Kolekcija, ki jo je navdihnila potreba po večnamenskih rešitvah, ki se prilegajo domu, je delno namenjena vadbi in delno shranjevanju. Številni izdelki iz kolekcije namreč ne služijo le kot pripomočki za vadbo, ampak tudi kot stilski in praktično oblikovani kosi.

Foto: Ikea
Foto: Ikea

Zraven še čistilec zraka, zvočnik, copati, …

Kosi iz nove vadbene kolekcije so nežnih, pomirjujočih barv, da se lahko zlijejo z domom in postanejo del vsakdanjega okolja. Kolekcija vsebuje različne izdelke, ki olajšajo vadbo doma, vključno s podlogami za vadbo, stopnico za vadbo in kompletom uteži. Vsi so zasnovani tako, da jih je enostavno uporabljati, shranjevati in vzeti s seboj na pot.

Klop je osrednja točka večnamenskega oblikovanja v kolekciji. Z nedrsečo podlogo vabi k različnim vajam z lastno težo, obenem pa služi kot shranjevalni prostor za opremo ali kot praktična klubska miza.

Poleg tega vključuje tudi izdelke za okrevanje in lajšanje stresa, vključno s čistilnikom zraka, trakovi za jogo, blazinami za kolena, masažno žogo in prenosnim bluetooth zvočnikom. Ponuja pa tudi številne tekstilne izdelke kot so copati in dva različna ponča za sprostitev ter dobro počutje po vadbi.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close