V katerem znamenju so rojeni moški, ki ženske dobesedno obnorijo?

09. maj 2019

V katerem znamenju so rojeni moški, ki ženske dobesedno obnorijo?

09. maj 2019

Ste še vedno ali pač ponovno samske, morda zelo izbirčne in gledate na partnerja dolgoročno? Potem smo vam olajšali delo: eno od teh 3 znamenj je za vas namreč idealno!

Ja, le katera od nas ne bi rada imela ob sebi skrbnega, seksi, pozornega, prisrčnega in obenem duhovitega moškega, po možnosti še takega, ki se v sodobnem svetu dobro znajde tudi poklicno? In je, kajpak, vroč tudi v postelji ter bi vam ga zavidale druge ženske…

Mogoče vam je vseeno za njegov zaslužek (same veste, da ni čisto res, tako kot je pomembna tudi dolžina orodja v postelji, ne samo tehnika), a če hočete imeti hudega frajerja, ki izžareva tisto posebno ‘nekaj’, bi ga morale iskati v enem od 3 naslednjih znamenj! Pazite le, da vam ga kasneje ne prevzame kakšna druga!

# Tehtnica

Matt Damon je tehtnica, George Clloney pa bik – oba sta eden od treh ‘it’ znakov!

V znaku tehtnice so rojeni največji kavalirji, ki ženske osvojijo s svojim prirorjenim šarmom. Radi dajejo komplimente in so zelo skrbni do partnerke. Ženska, ki uspe dobiti tehtnico, je prava srečnica! Poleg tega slovijo po tem, da se izogibajo aferam in so izjemno zvesti, čeprav se vam bo včasih zdelo, da radi kokeitrajo. Med zvestimi in ljubeznivimi tehtnicami so Matt Damon, Bruno Mars in Hugh Jackman (na uvodni fotografiji skupaj z Ryanom Reynoldsom, ki je škorpijon in s tem drugi na seznamu).

# Škorpijon

Matthew McConaughey

Škorpijoni slovijo kot najboljši ljubimci v zodiaku, a to ni edini adut njihove privlačnosti. Ti moški so namreč skrivnostni in jih je težko prebrati, kar pa se zdi očitno ženskam nadvse zanimivo! V zvezi so iskreni in zvesti, ter pripadni svoji izbranki, kar težko bi verjele, kajne? Pa so kljub temu v tem znaku rojeni Ryan Reynolds, Matthew McConaughey in Leonardo DiCaprio, znani po tem, da so v zvezi samo z eno žensko, dokler ljubezen traja.

# Bik

David Beckham

Kaj moške bike odlikuje? So zelo romantični, skrbni in znajo sočustvovati. Pravijo, da so moški biki idealni za zvezo in zakon – ko se seveda končno odločijo ustaliti. Izbranko osrečujejo s komplimenti in z darili, s sladkimi besedami pa osvajajo tudi potencialne kandidatke. Niso naklonjeni plitkim avanturam. Med znanimi biki so David Beckham, Dwayne “The Rock” Johnson in George Clooney.

D. S.

Foto: Inked Mag, Parade, People, EPA

Style. Več novic

New Report

Close