V lepotni industriji razburja šminka v obliki penisa

07. februar 2023

V lepotni industriji razburja šminka v obliki penisa

07. februar 2023
Foto: Instagram

Nič novega ni, da so rdečila za ustnice v najrazličnejših barvah in oblikah predmet poželenja, prvič pa je v lepotnem svetu opaziti ličilo s tako zelo izraženo seksualno noto.

Znamka ličil Isamaya, za katero stoji priznana vizažistka Isamaya Ffrench, je predstavila rdečilo za ustnice LIPS z žgečkljivim videzom. Rdečilo za ustnice ima obliko moškega spolnega organa. Drzna poteza predstavlja seksualnost, ki je že nekaj časa prisotna na vseh področjih našega življenja in tudi v lepotni industriji, na povsem novi ravni. 

Foto: Instagram

Rdečilo je na voljo v živahnem rdečem satinastem odtenku, kolekcijo pa dopolnjuje voden balzam za ustnice v prosojno črnem bleščečem odtenku. Pri znamki uporabljajo veganske sestavine, njihovi izdelki, ki so izdelani v Italiji, pa niso testirani na živalih.

Foto: Instagram

“V modni industriji smo v preteklosti že videli simbol penisa, tokrat se prvič pojavlja v lepotnem svetu,”

je za Bussines of Fashion povedala Isamaya.

Kdo je Isamaya Ffrench?

Isamaya je ena vodilnih vizažistk, ki je sodelovala s številnimi zvezdnicami kot so Rihanna, Madonna, Bella Hadid in Kendall Jenner. Poleg tega je globalna lepotna direktorica pri znamki Burberry Beauty.

Sodelovala je z najvplivnejšimi modnimi revijami po vsem svetu, pred kratkim pa je vso znanje in izkušnje nadgradila s svojo znamko Isamaya, katere namen je predstaviti serijo tehnološko dovršenih inovativnih izdelkov. 

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close