V Ljubljani se je odprla priljubljena trgovina s čevlji

24. marec 2023
Na otvoritvi je bila tudi vplivnica Jasna Vale. (Foto: Aldo)

Na naš trg je vstopila ena od najbolj poznanih svetovnih modnih blagovnih znamk, kanadski Aldo.

Znamka Aldo je svojo modno zgodbo pričela pisati pred petdesetimi leti in trenutno beleži preko 1.650 trgovin, v 110 državah. Gre za modno znamko obutve, ki nudi popolno kombinacijo izrazito modernih, udobnih in cenovno dostopnih obutev, torbic in drugih modnih dodatkov, ki so zmeraj v stilu s svetovnimi modnimi trend, in se lahko po hitrosti spremljanja in razvoja slednjih postavi ob bok trgovski verigi Zara, toda na področju obutev.

Foto: Aldo

Poleg spremljanja svetovnih modnih trendov pa je glavni fokus znamke tudi ekološka odgovornost in tehnološko dovršene inovacije. Poleg tega se lahko Aldo pohvali tudi kot prva modna blagovna znamka, ki je certificirana kot brezogljična, saj poleg temeljitega sledenja svoji ekološki filozofiji veliko energije namenja tudi kreiranju posebnih kolekcij iz recikliranih materialov.

Foto: Aldo

Posebna tehnologija za blaženje koraka

Aldo slovi tudi po tako imenovani “Pillow Walk” inovaciji, ki v ospredje postavlja predvsem modno in udobno obutev. Pillow Walk modeli so razviti s pomočjo posebne tehnologije, kjer se v obutev vgrajuje posebna penasta notranjost, nameščena na delih stopala, ki so najbolj na udaru med hojo; pete in sredinski del stopala.

Mehki vložki omogočajo udobno hojo, blažijo udarce med samo hojo ter poleg udobja nudijo tudi dodatno stabilnost, ravnotežje ter v skladu s tem tudi drugačno samozavest.

V novi Aldo trgovini je obiskovalcem na voljo tako ženska kot moška kolekcija, ki že osvaja svetovna tržišča z nepozabno kombinacijo udobnih, elegantnih in sofisticiranih obutev, torbic in drugih modnih dodatkov.

Znamko obožujejo tudi številni zvezdniki, med njimi Kate Middleton, Gigi Hadid, Kristen Stewart, Gabrielle Union, Taylor Swift, Jessica Alba, Jennifer Lopez, Daniel Radcliffe, Jordan Fisher, privrženci Alda pa so postali tudi nekateri največji TikTok in Instagram vplivneži.

Trgovino Aldo lahko najdete v ljubljanski Supernovi na Rudniku.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic