V Ljubljani se je odprla že tretja Douglas parfumerija!

24. maj 2023

V Ljubljani se je odprla že tretja Douglas parfumerija!

24. maj 2023
Foto: Douglas

Navdušenje nad parfumerijami Douglas je povzročilo odprtje še ene poslovalnice v ljubljanskem Cityparku.

Ljubiteljice lepote boste lahko najbolj kakovostno kozmetiko in priljubljene lepotne znamke od zdaj naprej kupovale tudi v nakupovalnem središču Citypark. Tam se je namreč odprla nova poslovalnica Douglas, ki ljubiteljem lepotnih izdelkov in storitev ponuja še eno lokacijo za raziskovanje in uživanje.

Na otvoritveni dan se je zbralo veliko število obiskovalcev, ki so si ogledali razkošen prostor in raziskali pestro ponudbo parfumerije. Navdušenja tako na praznovanju kot tudi ob raziskovanju polic z ličili, parfumi in številnimi drugimi lepotnimi izdelki, ni manjkalo.

Foto: Douglas

Dogodka so se udeležile tudi mnoge znane vplivnice, ki so z nami delile svoje najljubše izdelke. “Moj najljubši izdelek v parfumerji Douglas je parfum Xerjoff Erba Pura, ki ima zelo močen, vendar je presladek vonj, ki je čisto po mojem okusu,” je povedala vplivnica Neja Krampl, ki je navdušena tudi nad njegovo žametno stekleničko. “Se mi zdi, da bo zelo pasala na mojo stekleničko v kopalnici.”

Zala Iskra Strnad se najraje namaka v kopeli Rituals. “To je pena za sprostitev z lotusom in jojobo. Moja najljubša!”

Pika Zrim pa se je opogumila za živo rdečo šminko YSL. “Rdeča šminka mi jena drugih vedno bila zelo všeč, sama pa zanjo nisem imela dovolj poguma. Mislim, da jo bom zdaj poleti končno začela uporabljati.”

Foto: Douglas

Izvršna direktorica parfumerije Douglas Adrijana Bokan je ob odprtju nove poslovalnice povedala, da so jih naraščajoči uspehi in nenehne inovacije v lepotni industriji spodbudili k širitvi in ​​razvoju blagovne znamke Douglas v Sloveniji.

Sledeč potrebam kupcev, smo jeseni 2021 najprej lansirali spletno trgovino, kar se je izkazalo za odlično poslovno odločitev, sledilo je odprtje prve fizične poslovalnice na Kongresnem trgu v samem središču glavnega mesta – Ljubljane. Marca je bila odprta druga poslovalnica v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik, danes pa že stojimo pred novo, tole v Cityparku!

Do konca leta 2025 načrtujejo odprtje še 13 poslovalnic in širitev v druge države jadranske regije.

Foto: Douglas

Otvoritev so spremljale tudi posebne promocijske ponudbe, popusti in darila, ki so še dodatno razveselili goste, v naslednjih dneh pa bodo razveseljevali vse kupce.

Style. Več novic

New Report

Close