V Parizu se je z minuto molka začela revija zadnje Chanelove kolekcije Karla Lagerfelda

05. marec 2019

V Parizu se je z minuto molka začela revija zadnje Chanelove kolekcije Karla Lagerfelda

05. marec 2019

Modno pisto navdihnil Lagerfeldov rojstni kraj.

Le redko se zgodi, da bi na modni pisti videli toliko solz, kot danes na Chanelovi predstavitvi kolekcije v znameniti Grand Palais. Zbral se je ves modni svet in se tako še enkrat poklonil nedavno preminulemu modnemu geniju.

Grand Palais se je spremenila v pravljično alpsko idilo, ki je spominjala na Karlovo rojstno mesto Hamburg. Revija, ki jo je odprla Chanelova muza Cara Delevigne, se je začela s ganljivo minuto molka.

Cara je nosila črno-beli plašč v klasičnem Chanelovem vzorcu, okrašenemu z biserno ogrlico ter fedora klobukom. Britanska manekenka je bila na zadnji reviji pod kreativnim vodstvom Karla Lagerfelda, videti res osupljiva.

https://www.instagram.com/p/Bun56QCHZ6a/

»Vsakič, ko želim kaj zapisati o tem človeku, začnem jokati. Spremenil je moje življenje, verjel je vame, ko nihče drug ni,« je zapisala Cara. »Bil je vizionar, genij in veliko več kot to … bil je prijatelj. Tudi, ko je bil stran od modnega sveta, je bil eden izmed najbolj zanimivih in skrbnih moških, kar sem jih spoznala. Njegova zapuščina bo živela večno. Pogrešam ga bolj, kot bi lahko sploh napisala. Želim si, da bi mi uspelo povedati, koliko mi je pomenil,« je zapisala manekenka na družbenem omrežju Instagram.

Foto: profimedia, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close