V Portorožu bomo navijali za naše teniške igralke

16. september 2022

V Portorožu bomo navijali za naše teniške igralke

16. september 2022

Pridite v Areno Portorož in jim dajte motivacijo ter krila, da bodo poletele po teniških poljanah ter se borile za najboljše rezultate.

Portorož med 11. in 18. septembrom še drugo leto zapored gosti teniški turnir WTA 250 Zavarovalnica Sava Portorož z nagradnim skladom 250 tisoč ameriških dolarjev.

Za častno ambasadorko so tokrat izbrali legendarno slovensko tenisačico Mima Jaušovec, ki je osvojila prestižni pariški Roland Garros in se tako z zlatimi črkami zapisala v zgodovino slovenskega tenisa. S tem je postala vzor številnim mladim slovenskim teniškim igralkam.

“V čast mi je, da so me izbrali za to funkcijo. Ta turnir je izrednega pomena za naše mlade igralke, izkušenejše imajo tudi priložnost za zmago. Za Portorož in Slovenijo pa je turnir priložnost za promocijo,” je ob tem povedala Mima Jaušovec.

Poleg najboljših Slovenk tudi zmagovalka Wimbledona

Na portoroškem turnirju, ki se je začel takoj po koncu Odprtega prvenstva ZDA v tenisu, bodo nastopile tudi vse najboljše Slovenke. Kaja Juvan, Tamara Zidanšek, Andreja Klepač in ostale že komaj čakajo nastope pred domačimi teniškimi zanesenjaki.

Poleg najboljših slovenskih teniških igralk bomo v Areni Portorož lahko spremljali tudi letošnjo zmagovalko Wimbledona Kazahstanko Jeleno Ribakino in lansko zmagovalko Rolanda Garrosa Čehinjo Barboro Krejčikovo.

Slovenske teniške igralke strastno verjamejo v vrednote, ki so vztrajnost, pogum in moč, potrebujejo le še pravo energijo in srčno podporo slovenskih navijačev. Pridite v Areno Portorož in jim dajte motivacijo ter krila, da bodo poletele po teniških poljanah ter se borile za najboljše rezultate.

Style. Več novic

New Report

Close