V slogu Grace Kelly in Carrie Bradshaw: vrnitev krila iz tila!

Topli dnevi so kot nalašč za nošenje ultimativno ženskega kosa oblačila, ki daje videz breztežnosti in zanosa.

Kljub velikim ohladitvam ta teden ni mogoče zanikati, da je nastopila pomlad, prav gotovo pa pomladi sledi poletje in modni strokovnjaki pravijo, da bo en kos oblačila to sezono spet postal še posebej priljubljen.

Gre za nadvse romantičen kos oblačila, na katerega morda kar premalokrat pomislimo, ko sestavljamo svojo garderobo. Je ultimativno ženstven, v preteklosti pa ga je rada nosila Grace Kelly, pa tudi Carrie Bradshaw, sicer izmišljen lik v seriji Seks v mestu, ki ga je upodobila Sarah Jessica Parker, smo velikokrat videli v njem.

In čeprav nam gre zafnana in naivna Carrie v perspektivi oddaljenosti kar nekaj let lahko na živce (navsezadnje gre samo za televizijsko pravljico), kakor  včasih tudi njen že skoraj pretirano pisan izbor oblačil, je težko zanikati, da nam krilo iz tila ne da tistega posebnega pravljičnega občutka, ko ga nadanemo nase. V njem se počutimo kot odrasla moderna princesa.

Ponovno ga je v ospredje tokrat postavila Chiara Ferragni, ki ga je oblekla za festival Coachella. No, pa saj ne potrebujemo Chiare, da nam kaže, kaj pa kako. Prepričana sem, da vse že imamo v omari vsaj eno krilo iz tila, sedaj je čas, da ga začnemo nositi. Jaz sem ga že februarja in nanj je vezan res lep spomin, kdo ve, morda pa je bilo prav krilo odgovorno za tisti še dodatni magični občutek?

Izberite torej svoje krilo iz tila, ki vam bo dalo pridih elegance, pa tudi frfotavosti, lahkotnosti, zanosa, romantike in kar je še teh občutkov. Le zakaj bi se držale nazaj, življenje še prehitro mine, mladost pa sploh in zato si v s soncem obsijanih dneh le dajte duška. V primerni kombinaciji pa ga zlahka nosite tudi zvečer, na gole noge ali pač na nogavice. Vsekakor se ne omejujte niti pri izboru obutve, saj nam fashionistke dokazujejo, da se krilo iz tila prav lepo poda tudi na superge, ne le na balerinke ali visoke pete.

 

Foto: Pinterest, Charli Marie, Honeypop Kisses, Glamour

New Report

Close