V Slovenijo prišla kozmetika, ki jo obožujeta Kim Kardashian in Gwyneth Paltrow

01. marec 2023

V Slovenijo prišla kozmetika, ki jo obožujeta Kim Kardashian in Gwyneth Paltrow

01. marec 2023
Foto: 24K Production

Gre za ikonično kozmetiko, ki postavlja nove standarde v svetu lepote.

Grown Alchemist je linija inovativne, znanstveno podprte nege kože, ki jo navdušuje narava. S holističnim pristopom in rastlinskimi formulami spodbujajo mehanizme, ki izboljšujejo delovanje kožnih celic in učinkovito uravnavajo proces staranja kože.

S kakovostjo in čistostjo izdelkov je znamka pridobila tudi zaupanje velikanov v svetu mode in Hollywooda. Med njimi sta tudi Kim Kardashian in Gwyeneth Paltrow, ki veljata za najzahtevnejši, ko pride do sestavin in kakovosti kozmetike.

Foto: 24K Production

Novi standardi v svetu lepote

Kozmetiko Grown Alchemist sta leta 2008 ustanovila brata Keston in Jeremy Mujis, ko sta med razvijanjem izdelkov za največje svetovne znamke, odkrila revolucionarno raziskavo o vplivu naravnih aktivnih sestavin na izboljšano delovanje kože in občutno zmanjšanje znakov staranja kože.

Njune formule v združujejo biologijo in kozmetično kemijo ter ustvarjajo “biokompatibilno lepoto”. Njihov zaščitni znak za nego kože predstavljajo trije koraki: čiščenje, razstrupljanje in aktivacija. Danes so njihovi izdelki za lepoto priznani kot vodilni v učinkovitosti anti-age tehnologije. Raziskovalni laboratoriji Grown Alchemist v Londonu, Parizu, Švici, Španiji in Avstraliji stremijo k popolnim formulam, ki lahko kožo preobrazijo tako od zunaj navznoter.

Ula Furlan Foto: 24K Production

Evolucija v negi kože

Poleg izjemnega dizajna izdelke Grown Alchemist odlikuje doseganje najvišjih znanstvenih in etičnih standardov.

“Mislim, da je ključ do priljubljenosti naših izdelkov v preprostosti sestavin in čistosti izdelkov. Stremimo k temu, da so vsi izdelki in embalaže, ki gredo iz naših rok, naravnani trajnostno. Še posebej ponosni pa smo, da so vse sestavine certificirano organske in naravne,”

razlaga Harrison Gregory, regionalni generalni direktor Grown Alchemist. Večina njihovih izdelkov je tako tudi veganskih ter zdravju in okolju neškodljivih. Grown Alchemist še naprej postavlja nove standarde v svetu lepote, ruši nove znanstvene meje in je vir navdiha za najmočnejše anti-aging rezultate.

Harrison Gregory in Nika Ambrožič Urbas (Foto: 24K Production)

Vstop priznane avstralske kozmetike na slovenski trg so v izvirnem alkimističnem laboratoriju lepote pospremile tudi številne slovenske estradnice in vplivnice, med njimi Nika Ambrožič Urbas, Nina Retar, Tajka Selan ter ambasadorka kozmetike Grown Alchemist, Ula Furlan.

Kozmetika Grown Alchemist je na voljo v izbranih poslovalnicah Müller, parfumeriji Douglas ter na spletni strani bomerx.si.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close