V teh znakih so rojeni najslabši ljubimci

15. oktober 2019

V teh znakih so rojeni najslabši ljubimci

15. oktober 2019

Preden se spustite v avanturo z osebo, rojeno v teh znakih, premislite še enkrat.

Čeprav se odlike razlikujejo od osebe do osebe, je verjetnost, da se svojim prijateljicam ne boste mogle pohvaliti, če se je vaš partner rodil v enem izmed naslednjih znakov.

Rak

Raki se radi pogovarjajo. Pred seksom radi komentirajo situacijo, v kateri ste se znašli. Toda zgodba se tu ne konča. Raki s svojo zgodbo nadaljujejo skozi celotno dogajanje in so zelo kritični, če jim kaj ni všeč. Včasih bodo vztrajali pri ljubezenskih izjavah in se jezili, če ne dobijo tistega, kar bi želeli.

Devica

Splošno znano je, da za Devico nihče ni dovolj dober in zelo radi učijo druge. Zamerili vam bodo vsako malenkost in uničili vaše dobro razpoloženje. Prepričani so, da so daleč najboljši ljubimci in da se z njimi nihče ne more primerjati.

Kozorog

Osebe, rojene v tem znaku, so egoisti brez primere. Ob vas bodo zahtevali, da storite le tisto, kar ustreza njim in se ne bodo trudili, da bi tudi vi uživali v tem trenutku. Če opazite, da vas med seksom ne gleda, je to zato, ker si predstavljajo neko drugo osebo.

Riba

Čustvenost Ribic je velika pomanjkljivost, ko gre za seks. Čeprav bodo svoje občutke skušali ublažiti, bodo kmalu pokazali svoj pravi obraz. Ne bodite presenečeni, če bodo pred ali med samim seksom jokali.

Strelec

Čeprav gre za ognjeno znamenje, so Strelci v postelji vse prej, kot ognjeni. Tehnike zapeljevanja so na dosegu roke, pa vendar se zgodba tu konča. Prebudili bodo vašo domišljijo in vas potem razočarali s svojo pasivnostjo. Med seksom lahko celo zaspijo, saj jim je to bolj zanimivo kot ideja, ne kot dejanje.

Foto: Shutterstock

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close