V tem primeru nikakor ne smete nositi kavbojk!

29. julij 2020

V tem primeru nikakor ne smete nositi kavbojk!

29. julij 2020

Nasvet Anne Wintour, ene najbolj vplivnih žensk v svetu mode, je zlata vreden. Pred kratkim je dala jasen odgovor, kdaj kavbojk ne smemo nositi.

Kavbojke so vsekakor eno najbolj vsestranskih oblačil, ki jih je preprosto kombinirati z večino oblačil.

Zato si ženske ne morejo predstavljati njihove garderobe brez vsaj enega para.

Znana urednica, 70-letna Anna Wintour v prostem času rada nosi kavbojke. Največja stilska ikona današnjega časa razkriva, v katerih primerih ni primerno nositi tega praktičnega kosa.

V video posnetkih Go Ask Anna na Youtube kanalu revije Vogue, so najbolj vplivno damo iz sveta mode vprašali, ali obstajajo primeri, v katerih kavbojk ne bi smeli nositi.

»Kavbojke so super. Všeč so mi. Na ulicah vidim ženske, ki oblečejo kavbojke in preprosto belo majico in so videti fantastično. Mislim pa, da so priložnosti, ko morate pokazati nekaj spoštovanja. Kavbojk ne boste oblekli za v Buckinghamsko palačo ali Belo hišo. Prav gotovo jih ne bi smeli nositi, ko se prvič srečate s partnerjevo družino,«

je dejala Anna.

Vendar pa je treba upoštevati tudi priložnost, v kateri srečate bodočo taščo in tasta. Če je to izlet v naravo, zagotovo ne boste oblekli elegantne obleke in sandal, ker to nima smisla. V takih okoliščinah so kavbojke odlična izbira, bolj kot trenirka in superge.

Pri prvem srečanju z bodočimi sorodniki upoštevajte primernost kosa oblačila, ki ga nosite. Kavbojke v kombinaciji z elegantno bluzo pa bodo navdušile tudi najbolj strogo taščo.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close