Kaja Flisar / 11. december 2023

Kombinacija tedna: pulover z visokim ovratnikom

Puloverji iz toplih, tanjših ali debelejših pletenin z visokim ovratnikom so naš najljubši zimska kos, s katerim imamo zagotovljeno udobje in toplino, hkrati pa si želimo, da imajo tisti trendovski element.

Nevtralni modeli pulijev v črni, bež, sivi, beli in drugih osnovnih odtenkih so vedno varna in donosna izbira, s katero lahko ustvarimo nešteto različnih kombinacij.

A kljub temu imamo radi tudi debelejše modele z visokim ovratnikom, ki pritegnejo pozornost in so dopolnjeni z zanimivimi motivi, vezeninami, bleščicami, perlicami ali pentljami.

Foto: Instagram

Najbolj toplo vam bo v takšnih z volno ali kašmirjem, pri vzorcih pa se odločite za takšne v stilu zimskih motivov, praznikov in božiča. Kombinirajte jih na kavbojke, usnjene hlače ali krila, dobro pa vam bodo služili tudi na smučišču.

Le pazite, da boste zanje dobro skrbeli, saj vam bodo tako služili po več let. Če ne veste, kako, preberite ta članek z nekaj nasveti za vzdrževanje volnenih tkanin.

Foto: Instagram

Če v omari še nimate svojega najljubšega, smo za vas pobrskali po spletnih trgovinah in poiskali pet zares edinstvenih modelov, ki vam bodo zagotovo všeč.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close