V Ukrajini hišne ljubljenčke rešuje nekdanji striptizer!

06. april 2022

V Ukrajini hišne ljubljenčke rešuje nekdanji striptizer!

06. april 2022
Foto: Instagram

Alexei Surovtsev je v Ukrajini heroj, saj od pričetka vojne rešuje zapuščene hišne ljubljenčke.

Ukrajinski prvak striptiza je postal junak, saj rešuje zapuščene mačke v Irpinu, mestu, ki ga je opustošila ruska invazija.

Alexei Surovtsev je igralec, ki je znan zaradi svojega nastopa v ukrajinski različici Zvezde plešejo, danes pa pomaga nemočnim živalim, ki jih je prizadela vojna.

Na družbenih omrežjih je delil posnetek, na katerem vstopa v stavbo, ki jo je zajel ogenj, da bi rešil ujete mucke. 

Čeprav je bil njegov dom uničen zaradi granat, zvezdnika ni strah raziskovati opustošenih mest, da bi rešil zapuščene živali.

Skoraj vsak dan pomaga živalim

V nedavnem videi na Instagramu je povedal, da poskuša iti ven in pomagati živalim vsak dan, pogosto reši dvajset do trideset zapuščenih mačk na nevarnih območjih.

Ljudje, ki komentirajo njegove objave na družbenih omrežjih, so ga razglasili za heroja. Alexei skrbi za živali tako, da jih hrani in skrbi zanje, nato pa zapuščene živali pogosto vrne lastnikom ali znancem, ki so na varnem v drugem mestu ali državi.

“Nevarno je, težko in strašljivo! Ko pa vidim te prestrašene živali, se zavem, da ni nič zaman,” je dejal Alexei.

Sprva je pomagal tudi ljudem, a je hitro ugotovil, da živalim pomaga veliko manj ljudi. Ni mogel verjeti, koliko je zapuščenih živali in kako prestrašene, lačne in osamljene so.

“Obožujem živali. V tej situaciji si ne morejo pomagati. One ne znajo pripravljati hrane in odpirati zaklenjenih vrat,” je zaključil.

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close