V ženski omari se vedno najde prostor za še eno torbico

28. maj 2021

V ženski omari se vedno najde prostor za še eno torbico

28. maj 2021

Izbor najlepših torbic za to pomlad in poletje

Torbica je najpomembnejši modni dodatek vsake ženske in neskončna je lista vseh malih in večjih stvari, ki jih je potrebno pospraviti vanjo, saj nikoli ne veš, kdaj ti bo nekaj prišlo prav. Vanjo je potrebno spraviti osnovne, kot so denarnica, ključi in telefon, ne sme pa zmanjkati prostora za parfum, kakšno priročno malo kremo, robčke, rokovnik in še čuda drugih stvari.  

Predstavljamo najlepše in najmodernejše torbice nove Deichmannove kolekcije za pomlad in poletje, ki izstopajo s svojim izgledom, obliko in dodatki in ki vam bodo zagotovo izpolnile vsa pričakovanja o idealni ženski torbici za vsako priložnost.  

Letos so v ospredju romantične nežne barve, nevsiljivi pasteli, naravni poudarki in sijoči dodatki. Za vroče poletne dni je pripravljena prava eksplozija barv, pa tudi kombinacije s pletenimi vzorci in velikimi torbami za idealen odhod na plažo. Naj vas začarajo vsestranske različice, med katerimi boste zagotovo našle svojo najljubšo za letošnjo sezono! 

Klasična eleganca z enovitim vzorcem 

Prava poslastica te sezone so prekrasne in elegantne monogramske torbice z ujemajočo se denarnico ali torbico za mobilni telefon. Na voljo v več barvah in s poudarjenimi posameznimi detajli, ki vas bodo navdušili. Naj bo odhod na delovno mesto ali po opravkih v stilu prave dame!  

Pletene torbe in nahrbtniki v naravnih barvah 

Trend preteklih sezon je ponovno tu v še lepši obliki! Prikupne male in večje torbice s pletenim vzorcem in okrasnimi trakovi zemeljskih barv se bo podal tako sproščenemu kot malo bolj elegantnemu stajlingu in posebnim prilikam.  

Velike modne shopper torbe in cekarji za brezskrbne nakupe v stilu 

Shoppinga si ne moremo več zamisliti brez velike torbe ali cekarja, kamor bomo z lahkoto pospravile vse, kar bomo tisti dan potrebovale s seboj, pa tudi vse nove stvari, ki jih bomo nakupile. Dodamo še klobuček v stilu in pripravljene smo na sproščeno zabavno nakupovanje s prijateljico.  

Pisani nahrbtniki z žepi za vse naše drobnarije 

Prisegate na bolj športni, sproščeni slog? Potem vas bodo navdušili nahrbtniki pisanih živahnih barv z ravno prav žepi, da boste lahko vanje spravile vse svoje drobnarije, pa še bo ostalo prostora za kakšno stvar, ki jo boste opazile pri nakupih.  

Elegantni minimalizem 

Večna klasika, ki ne gre nikoli iz mode in izbor za vse elegantnejše prilike. Mala črna torbica s stilsko izdelano zunanjostjo, ki jo nosimo čez rame, ravno prav velika za denarnico, ključe in mobilni telefon. Prava spremljevalka vseh večernih sprehodov, elegantnejših priložnosti ali pa trenutkov, ko s seboj ne potrebujemo ničesar drugega. Idealno se bo podala k vsem kombinacijam! 

Ekološko in naravno 

Nepogrešljiva torbica in nakupovalna vrečka obenem, ki jo zložimo na minimalno velikost in lahko nosimo vedno s seboj. Letos so še posebej v ospredju takšne, ki so izdelane iz recikliranih materialov in izražajo našo skrb za okolje, potiskane so z raznovrstnimi sporočili in dostopne v mnogih barvah ter kombinacijah odtenkov. Odlična tudi kot spremljevalka za na plažo ali za sprotne nakupe! 

Športno v stilu  

Tudi vam vlada športni duh in ste aktivni, kolikor se le da? Odločite se za trendni športni slog in izbirajte med številnimi večnamenskimi torbicami in drznimi nahrbtniki s sporočilom. Letos prevladujejo svetleči miniaturni dodatki, srebrni napisi in holografske prevleke. Nas je navdušila prekrasna shopper torbica v beli barvi znamke FILA, ki ima zagotovo dovolj prostora za vse vaše zaklade!  

Bodite vedno udobno na poti s prekrasnimi športnimi torbami vrhunskih blagovnih znamk! 

Najbolj trendovske torbice te modne sezone po neverjetnih cenah in odlične kakovosti najdete v vseh poslovalnicah Deichmann po celi Sloveniji, za več navdiha pa lahko pokukate tudi na spletno stran www.deichmann.com.  

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close