Včasih so bile to pomanjkljivosti, danes pa bi ženske za tak videz plačale z zlatom!

31. julij 2020

Včasih so bile to pomanjkljivosti, danes pa bi ženske za tak videz plačale z zlatom!

31. julij 2020

Mnoge ženske gredo pod nož, da bi bile videti TAKO!

Večina žensk po navadi išče pomanjkljivosti v svojem videzu. Večina misli, da ima tanke lase, nepopolno kožo, neprivlačne ustnice in da je treba narastek čim prej pobarvati.

Vendar so danes standardi čisto drugačni. To, kar je včasih veljalo za pomanjkljivost, je danes absolutni trend!

Naravni blond lasje

Svetli lasje v barvi pšenice so nekoč veljali za dolgočasne in tako barvo so ženske barvale na svetlejšo. Danes se ceni naravni videz las, ženske pa so za frizerja pripravljene odšteti veliko denarja, da dobijo »dolgočasne« odtenke.

Polni obrazi

Čeprav so ženske, ki imajo polni obraz videti mlajše, marsikatera ni bila vesela, če je imela polna lica. Mnogo jih je šlo pod nož, da bi se znebile polnosti. Danes pa je veliko žensk ponosnih na poln obraz, saj jih pomlajuje, ne da bi morale obiskati estetskega kirurga.

Sivi lasje

Nekoč so se ženske sivih las naravnost sramovale, danes pa jih ponosno nosijo ter so zaradi tega še posebej občudovane.

Naravne ustnice

Do nedavnega so vse ženske sanjale o polnih ustnicah, vendar je temu trendu odzvonilo. Danes ženske uživajo v naravni podobi, ki jo vidijo v ogledalu. Moški pa imajo tako ali tako rajši naravne ustnice!

»Nepopolna« koža

Trend obraznega konturinga je ostal v preteklosti. Pege in druge naravne »nepopolnosti« niso nekaj, kar bi morali skrivati, ravno nasprotno. Pokažite jih!

Široki boki

Po dolgoletnem trendu hujšanja so modni prestol zasedle obline. Nobenega razloga ni, da bi se sramovali, če vas je narava obdarila z oblinami, tako kot Jennifer Lopez ali Beyonce.

Nohti brez gela

Čeprav so dolga leta bili moderni dolgi in vpadljivi nohti, so danes kratki spet v trendu, saj dajejo videz prefinjenosti in sofisticiranosti.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close