Velika vrnitev Victoria’s Secret linije kopalk!

21. marec 2019

Velika vrnitev Victoria’s Secret linije kopalk!

21. marec 2019

Kot da niso dovolj že fantastične kopalke, ki jih Victoria’s Secret po treh letih vrača na trg v novih krojih ter vzorcih, jih v tej vroči oglasni kampanji nosijo najlepša telesa na svetu!

Nova oglasna kampanja je oznanila novo obdobje kopalne kolekcije Swim slovite modne znamke spodnjega perila, Victoria’s Secret. Slednjo obožujejo ženske, še bolj pa moški, ki radi popasejo oči na popolnih postavah ‘Victorijinih angelčkov’.

Leta 2016 so številne modne revije in spletne strani z žalostjo poročali o nenadni ukinitvi linije Swim, ki jo je Victoria’s Secret vsako leto ponujala odjemalkam. A želja po njih je bila prevelika in nova kolekcija Swim se je te dni zmagoslavno vrnila!

https://www.instagram.com/p/BvKeubUArdz/

Kaj bi lahko začetek pomladi lepše oznanilo kot prihod nove kopalne mode, v kateri najdemo enodelne kopalke, bikini in ostale poslastice za mokre in vroče dni?

“SWIM IS BACK and better than ever!”

piše v oglasni kampanji Victoria’s Secret. Če prevedemo: KOPALKE so se vrnile in to boljše, kot kadarkoli prej!

https://www.instagram.com/p/BvJvj2Sgeqk/
https://www.instagram.com/p/BvMN0hjgNHg/

Kot da niso dovolj že fantastične kopalke, ki jih VS po treh letih vrača na trg, jih v tej seksi kampanji nosijo najlepša telesa na svetu. To so ‘angelčki’ Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Lais Ribeiro in Barbara Palvin, ki so glavne zvezde oglasov, v katerih predstavljajo kopalke za pomlad-poletje 2019.

https://www.instagram.com/p/BvJ2vr2AS3F/
https://www.instagram.com/p/BvKGVVJg-BY/

Najbolj zgodnje dame si jih bodo privoščile že za spomladanski oddih na tropskih otokih in v eksotičnih resortih na ‘spring break’ počitnicah, medtem ko bodo druge z njimi dočakale poletne dni na plažah.

https://www.instagram.com/p/BvKVR_WgwYF/

Vsekakor lahko tudi ve že izbirate na njihovi spletni strani. Pogled vam bodo privabili novi vzorci, denimo živalski potiski (‘animal print’), cvetlični vzorci, prelivanje barv oziroma tehnika ‘tie-dye’ in še kaj. Novi kroji so, kot je bilo pričakovati, neverjetno čutni in obenem šik. Kaj še čakate?

D. S.

Foto: Business Insider, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close