Oglasno sporočilo / 26. oktober 2023

Popoln plašč za letošnjo hladno sezono smo našli v s.Oliverju

Zadnje dni je najbolj aktualno vprašanje: kje najti popoln plašč za letošnjo hladno sezono? Izbrati klasičnega, v črni ali kamelji barvi, ali pa si upati malce več?

Idealno bi bilo, da bi to našli na enem mestu – in tudi smo! V s.Oliverju.

Zimska garderoba ni popolna brez klasičnih plaščev in bund, a ne mine sezona, ko si ne zaželimo nekaj barv. Če letošnjo jesen iščete kose, s katerimi bi popestrili svojo omaro in svoj slog, boste odlično izbiro plaščev našli v trgovinah s.Oliver in s.Oliver Black Label.

Mi smo navdušeni nad njihovimi barvitimi modeli:

s.Oliver Black Label, 209 evrov
s.Oliver 149,99 evra
s.Oliver 129,99 evra

Letošnja 'must have' klasika? Mi smo za belega.

Njihova letošnja kolekcija plaščev je izredno raznolika. Izbirate lahko med rdečo, rumeno, mint zeleno, vijolično … Tu pa so tudi različni vzorci, kot je denimo karo, ki se prav tako šteje med večno klasiko.

In klasika še vedno ostaja v s.Oliverju, saj boste tam našli krasne kose v črni, rjavi, bež, sivi in beli barvi. Če tokrat iščete nov klasičen plašč in v omari že imate večno črnega, vam tokrat priporočamo belega. Ta bo vsako opravo povzdignil na višjo raven.

In še dobra novica glede dolžine: letos je modno prav vse, od krajših modelov, do dolgih plaščev.

s.Oliver Black Label 199,99 evra
s.Oliver Black Label 199,99 evra
s.Oliver Black Label 179,99 evra
s.Oliver Black Label 179,99 evra

Za tiste, ki pa ste siti tako belega kot črnega, ima s.Oliver čudovit karirast plašč, ki se bo odlično podal tako k športnim copatom kot k elegantni obutvi.

Mi ga vidimo v kombinaciji z belimi supergami, ko se nam mudi po opravkih, zvečer pa v skombiniranega s šik salonarji za večerno druženje.

s.Oliver Black Label, 199,99 evra
s.Oliver Black Label, 199,99 evra

Ko treba plašč zamenjati za bundo ...

Seveda pa je potrebno v omari imeti še bundo, da si lahko naš najljubši plašč malo spočije. Tudi pri teh je s.Oliver letos razmišljal barvito: od zelene, modre, vijolične in rdeče, pa do različnih dolžin.

Mislili so tudi na ljubitelje dolgih puhastih brezrokavnikov, ki so popolni za nekoliko bolj športne dni. Tudi te so ponudili v široki paleti različnih barv, da letošnja jesen in zima nikakor ne bosta dolgočasni.

s.Oliver Black Label, 249 evrov
s.Oliver, 89,99 evra
s.Oliver, 189,99 evra
s.Oliver, 129,99 evra
s.Oliver, 149,99 evra
s.Oliver, 129,99 evra

Kje kupiti?

Najlepše plašče in bunde najdete v trgovinah s.Oliver in s.Oliver Black Label po vsej Sloveniji ali na s.oliver.si.

New Report

Close