Veste, kaj je to ‘vanilla girl’ estetika?

01. januar 2023

Veste, kaj je to ‘vanilla girl’ estetika?

01. januar 2023
Foto: Instagram

Kot vsak letni čas je čas za estetiko, ki je popolna za te zimske mesece.

Letošnja pomlad in poletje sta bila posvečena estetiki “clean girl”, ki je navduševala čisto vse. Največji poudarek je bil na negi in lepoti, kar je pomenilo zavrnitev težkih ličil in naložbo v dobro nego kože. Zaželena je bila “sijajna” in “bleščeča” koža. K celotnemu trendu je s svojo lepotno znamko Rhode veliko prispevala Hailey Bieber.

A zdi se, da je “clean girl” estetiki odzvonilo, saj jo je s prestola izrinila zimskim mesecem prilagojena “vanilla girl” estetika.

Mehka, topla, ženstvena in nežna. To so pridevniki, ki opisujejo estetiko “vanilla girl”. Poudarek je na udobju in izbiri nevtralnih mlečnih odtenkov, kot je vanilija pri izbiri oblačil in dekorja.

Bež odtenki in minimalistični glam so glavne značilnosti tega estetsko prijetnega trenda, ki kriči “mehko življenje”. Estetika “vanilla girl” je elegantna zaradi svoje preprostosti: osnovne nevtralne barve so združene v kombinacijo čudovitih oblačil, preprostih ličil, ki poudarijo naravno lepoto, v ospredju pa so kosi, ki dajejo topel občutek.

Najboljši del estetike “vanilla girl” je, da so lepotni nasveti precej minimalistčni. Kar zadeva mejkap, v tej estetiki ustvarimo mehak videz. Lahka BB krema ali puder v mešanici z vlažilno kremo, kremo ali tekoče rdečilo za lica ter nepogrešljiv balzam za ustnice (lahko tudi glos).

Vonj vanilje je bistven, zato so parfumi z notami vanilje popolna izbira. Ko govorimo o laseh, so zalizane in ravne pričeske stvar preteklosti. Estetika “vanilla girl” skrbi za mehke skrtačene lase s curtain oz. zavesastim frufrujem.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Estetika “vanilla girl” prežema tako interier kot modne kombinacije. Igrajte se z nevtralnimi barvami, pleteninami, mehkimi jaknami … udobje je na prvem mestu!

In ko gre za okrasitev doma, so mehki in svilnati materiali ključni. Pletene odeje in satenaste prevleke za blazine so pravi hit!

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close