Hollywood so zavzele "wolf cut" frizure!

16. junij 2022

Hollywood so zavzele "wolf cut" frizure!

16. junij 2022
Foto: Instagram

Modno in lepotno industrijo so zavzeli trendi iz 90. let in mednje spada tudi t. i. “wolf cut” frizura. Za kaj pravzaprav gre?

Gre za igrivo pričesko, ki je namerno neurejena, tako kot volčja dlaka. To je razmršen slog s plastmi kratkih las na vrhu glave, ki se zlijejo v resaste zavese, ki lepo uokvirijo obraz.

Frizura dobro izgleda tako na ravnih kot na kodrastih laseh. Lahko si jo oblikujete sami doma, za bolj dodelan in obstojen videz pa je vseeno bolje, da se obrnete na profesionalca. Ta vam bo svetoval, kakšen slog te priljubljene frizure je najprimernejši za obliko vašega obraza.

Oblikovanje takšne pričeske je zelo preprosto, saj gre za razmršene lase, ki morajo biti čim bolj divji. Pri stiliranju si zato lahko privoščite suhi šampon, peno ali lak za lase.

“Wolf cut” obožujejo tudi mnoge znane zvezdnice, med njimi Billie Eilish, ki je odličen primer, kako klasično bob pričesko spremeniti v nekaj bolj drznega, medtem ko je v fazi rasti.

Billie Eilish (Foto: Instagram)

Če si že nekaj časa lase strižete na lob (long bob) pričesko, si tokrat omislite frizuro, kot jo ima Miley Cyrus. Njen “wolf cut”, ki je poln volumna in teksture, se odlično ujema z njeno rokenrol osebnostjo.

Miley Cyrus (Foto: Instagram)

Če imate kodraste lase, si vzemite za zgled Rito Oro. Njeni kodri so odlično definirani, daljši prameni okrog obraza pa dajejo videzu dimenzijo in volumen.

Njihove največje privrženke so Billie Eilish, Miley Cyrus in Rita Ora.
Foto: Instagram

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close