Veste kako kupiti popolne kopalke?

04. avgust 2020

Veste kako kupiti popolne kopalke?

04. avgust 2020

Nekateri so že uživali na morju, drugi se tja šele odpravljajo. Če se boste tudi vi v kratkem sončili na plaži nujno preberite teh osem nasvetov, kako kupiti popolne kopalke.

1. Vzemite si dovolj časa

Jutri že odhajate na morje in se šele danes odpravljate po nakupih? Napaka. Za nakup popolnih kopalk si vzemite dovolj časa, saj bo v nasprotnem primeru nakupovanje hitro postalo prava nočna mora, če primernih kopalk ne boste našli takoj.

2. Nakupujte le, če ste dobre volje

Če boste pod časovnim pritiskom, nenaspani ali slabe volje zaradi dolgega dneva v službi, verjetno ne boste našli svojih popolnih kopalk. Nakupovanje prestavite na drug dan, ko boste spočiti in se v lastni koži počutili dobro.

3. Pazite na kvaliteto

Manj blaga imate na sebi, bolj naj bo to blago kvalitetno. Še posebej velja to za kopalke. Če se boste odločili za poceni izdelek se bo ta lahko hitro strgal ali razbarval. Pazite torej na kvaliteto!

4. Kopalke poskusite v različnih velikostih

Kopalke, ki so vam všeč vedno poskusite v več velikostih. Nosite 38? Potem jih nujno poskusite tudi v 36 in 40. Ne ozirajte se na številke na etiketah. Pomembno je, da so kopalke udobne in vam dobro pristajajo.

Pomembno! Večina kopalk je iz lycre in se nekoliko raztegnejo, ko so mokre. Zato naj vam ne bodo suhe kopalke nikdar ohlapne.

5. Upajte si!

Ste navajeni izbrati enobarvne kopalke? Da, seveda boste lahko take kopalke odlično kombinirali s poletnimi oblekami. A ne pozabite, vzorci bodo vašemu telesu laskali in tudi skrili kakšno »kilco« preveč.

6. Ostanite pri svoji najljubši obliki

Ste navajeni udobnih panty spodnjih hlač in modrčkov z oporo? Potem izberite tudi take kopalke. Pomembno je, da se v kopalkah počutite udobno.

7. Zanesite se na intuicijo

Kopalke vam odlično pristajajo. No, tako je rekla prodajalka. A vi si ne morete predstavljati, da bi jih nosili cel dan? Potem jih ne kupite. Ne poslušajte drugih, ampak se zanesite samo lasten občutek.

8. Kopalk kupite več

Če ste uspeli najti popolne kopalke, potem kupite kar več kosov. Najti popolne kopalke je težko, zato domov odnesite še isti model v drugi barvi ali identični izdelek. Ne bom vam žal.

Foto: Pixabay

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close