Vichyjeva beauty inovacija na področju anti age

17. februar 2020

Vichyjeva beauty inovacija na področju anti age

17. februar 2020

Ste vedeli, da je kolagen beljakovina, ki igra ključno vlogo pri ohranjanju čvrste in mladostne kože?

Čeprav jo organizem proizvaja naravno, se začne količina te beljakovine v resnici zmanjševati že v zgodnjih dvajsetih letih. Dobra novica je, da se lahko proti vidnim posledicam pomanjkanja kolagena, kot je nastanek drobnih linij, gub in nenapete kože, učinkovito borimo bodisi preko neinvazivnih estetskih postopkov bodisi s pravilno nego doma in z Vichyjevo inovacijo ‒ Vichy LiftActiv Collagen Specialist!

Da bi Vichy pomagal pri boju za kar se da lepo, čvrsto in mladostno kožo ter zmanjšal vpliv negativnih dejavnikov na proizvodnjo kolagena, predstavlja svojo zadnjo inovacijo na področju boja proti staranju: LiftActiv Collagen Specialist! Nova dnevna nega iz Vichyjevih laboratorijev dokazano učinkovito deluje na običajne znake staranja kože kot so gube, nečvrstost in pigimentacija, tako da spodbudno deluje na čvrstost, prožnost in tonus kože.  

Zahvaljujoč posebni kombinaciji sestavin – biopeptidom, vitaminu CG in Vichyjevi mineralizirani vodi – nega proti staranju nove generacije klinično dokazano zmanjšuje nastanek gub na področju okoli oči za 24 % po samo osmih tednih uporabe[1], instrumentalni preizkus pa je pokazal, da so uporabniki že pri prvi uporabi opazili izboljšanje tonusa kože  za 52 % in čvrstost za 20 %[2].

Več informacij o sestavi in delovanju izdelka LiftActiv Collagen Specialist najdete na strani Vichy.si, kot tudi informacije o dnevni negi s širokim spektrom UVA /UVB zaščite SPF 25, ki dodatno deluje na temne madeže, sivo in neenakomerno polt tudi s pomočjo glikolne kisline in Phe-resorcinola.  Čas je, da si privoščite nego, ki sledi inovacijam, spodbuja naravne procese proti staranju kože, za negovano, sijočo in mladostno kožo.


[1] Klinično točkovanje, 58 žensk, po osmih tednih

[2 ] Instrumentalni preizkus, 24 žensk

Foto: promo

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close