VICHYJEVO DARILO KOŽI – ker je lepa in negovana koža vedno v trendu

07. december 2020

VICHYJEVO DARILO KOŽI – ker je lepa in negovana koža vedno v trendu

07. december 2020

Turbulentno leto 2020 se bliža koncu, zima je potrkala na vrata in prazniki so za vogalom. Medtem ko se nam v mislih porajajo številna vprašanja, je čas, da globoko vdihnemo in to muhasto ter nepredvidljivo leto sklenemo tako, da se končno posvetimo samim sebi in si podarimo vso ljubezen ter nego, ki si ju zaslužimo.

Začnite pri osnovnem – svoji koži. Negovana in zdrava koža bi morala biti vedno na prvem mestu, pri čemer koža zaradi nizkih temperatur in suhega zraka v zaprtih prostorih v zimskih mesecih zahteva še posebno pozornost in nego. Prav zato si za te praznike podarite negovano, mladostno in močno kožo, ki izžareva svežino, jo zaščitite, okrepite in razvajajte.

View this post on Instagram

A post shared by Tesa Jurjasevic (@tesajurjasevic)

Koža zdaj bolj kot kadar koli prej potrebuje pomoč pri ohranitvi svoje naravne pregrade in Vichy ima vse, kar potrebujete za dnevno lepotno rutino, ki ji boste brez težav ostali zvesti. Lahka vodna tekstura boosterja Minéral 89 bo ustvarila močan ščit, ki bo kožo zaščitil pred vsemi vplivi, ki jim je izpostavljena v hladnih zimskih dneh, inovacija za boj proti staranju Liftactiv Specialist pa bo nadomestila pomanjkanje kolagena in kožo učvrstila ter napela. Poleg tega, da boste svoji koži podarili poseben tretma, boste zaradi prefinjenih tekstur in prijetnega vonja tudi uživali v času, ki ga podarjate samemu sebi.

Za praznike podarite svoji koži zdrav videz

 Vichy vam ob nakupu izbrane nege za obraz iz linij Slow Âge, Idéalia, Liftactiv, Neovadiol, Normaderm, Aqualia Thermal, Nutrilogie in Minéral89 podari trendovsko žensko denarnico. Denarnica je na voljo v dveh barvah: pudrasto rožnati in bordo, vsebuje pa skrbno izbrane vzorce Vichyjevih izdelkov za negovalno rutino po priporočilu strokovnjakov. Več informacij o promociji (ki traja do porabe zalog) najdete na www.vichy.si

Za Vichy nego kože v družbi posebnega modnega dodatka so se te praznike odločile tudi znane regionalne modne vplivnice: Dora Predojević, Lea Davogić in Tesa Jurjaševič, ki so prefinjeno denarnico vključile v svoje stilske izraze, kot trendovsko torbico.

Za razliko od spremenljivih modnih trendov so se dekleta strinjala, da praznično obdarovanje, darila, podarjena iz srca, ter zdrava in negovana koža nikoli ne odidejo iz mode.

In ko vse to povežeš, je popolno darilo zagotovljeno. “Od vseh kosov oblačil najraje investiram v modne dodatke, saj so prav ti tisti, ki resnično povzdignejo tudi najenostavnejšo kombinacijo. Enako velja tudi za izdelke za nego kože, za katere sem vedno pripravljena dati več, čeprav gre samo za nekaj izdelkov, ki resnično ustrezajo moji koži,” je povedala Tesa, a da je negovana koža najlepši modni dodatek se strinja tudi Lea in dodaja: “Zagotovo bi prej porabila denar za kreme in tretmaje kot nova oblačila. Zaradi negovane kože boste tudi v bombažni majici lepi.” Dora je priznala, da “zaradi narave svojega dela vedno daje prednost oblačilom, a če jo boste vprašali, kaj bi izbrala, če bi morala izbirati med lepimi oblačili in lepo kožo“, bi brez razmišljanja vedno izbrala lepo kožo. Na sreči je Vichy poskrbel, da vam ni treba izbirati. 

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close