Victoria Beckham: "Nočem se več skrivati, pokazati želim več kože"

13. julij 2022

Victoria Beckham: "Nočem se več skrivati, pokazati želim več kože"

13. julij 2022
Foto: Profimedia

Slavna Britanka se je pojavila na naslovnici avstralskega Vogua, v intervjuju pa je se je dotaknila številnih tem. 

Victoria Beckham je zadnje čase znova v središču pozornosti. Nekdanja “spajsica”, zdaj modna oblikovalka, je v novem intervjuju za avstralski Vogue spregovorila o svoji družini, svoji jutranji rutini ter o tem, zakaj želi, ko se stara, pokazati več kože.

Spomnila se je tudi situacije, ko so jo v britanski televizijski oddaji prosili za tehtanje v živo in zakaj je hvaležna, da se to verjetno ne bo več ponovilo. 

Naštevamo sedem stvari, ki jih je nekdanja pevka razkrila v intervjuju.

Najprej fitnes

Njen dan začne ob 6.45 zjutraj in se takoj odpravi v fitnes, ki ga ima seveda doma. Na tekaški stezi teče trideset minut v klanec. Po vadbi zbudi svojo hčerko Harper, ji pripravi zajtrk in jo pospremi v šolo. Ko pride domov, se vrne v telovadnico in z osebnim trenerjem dviguje uteži, sledi profesionalno urejanje las. 

Nosi večinoma le oblačila svoje znamke

Modna oblikovalka uporablja predvsem izdelke iz svoje linije Victoria Beckham Beauty ter izdelke za nego kože, ki so nastali v sodelovanju z Augustinusom Baderjem.

Oblačila v njeni omari so v 99 odstotkih njene znamke, razen nekaj dizajnerskih torbic ter para “zelo dragih bleščečih škornjev Balenciaga,” je povedala Beckham. Za letos oblikovalka načrtuje lansiranje lastne kolekcije italijanskih torb, tako da bo lahko tudi torbice drugih znamk zamenjala s svojimi. 

V modni industriji je težko uspeti

Minilo je več kot desetletje, odkar je Victoria lansirala svojo istoimensko znamko. In trajalo je nekaj časa, da jo je modna elita vzela resno. “Ko sem začela, sem se zelo zavedala predsodkov ljudi,” pravi in dodaja, da so ljudje imeli o njej ter o njeni preteklosti precej deljena mnenja, tudi zato, ker se je poročila z nogometašem.

Proces je bil postopen – Beckhamova se je pojavljala ob pisti na različnih modnih revijah, britanski Vogue pa je njen solo dal na naslovnico. Marc Jacobs jo je najel za kampanjo in vse se je obrestovalo.

“Po tem, ko sem rodila Harper in imela prvič modno revijo v New Yorku, je šlo vse skupaj navzgor. Takrat so me začeli sprejemati in začela sem nositi drugačna oblačila. Takrat nem nosila Comme (des Garçons) in stvari so bile manj seksi in bolj dekonstruirane.” 

Želi si pokazati več kože

Svet mode se nenehno razvija, prav tako trendi. Kot bi mignil, se zdi, da tesno oprijeta obleka doživlja preporod. “Veste, to počnejo modni ljudje. Želela sem narediti nekaj drugačnega in odločila sem se, da želim nositi bolj oprijete obleke. Želim si pokazati več kože. Želim proslaviti to, da sem ženska,” je povedala ter dodala, da se ne želi več skrivati pod obleko. 

Britanski mediji so obsedeni z njeno težo

Spregovorila je tudi o tem, da je imela pod žarometi veliko frustrirajočih trenutkov. Ljudje so bili obsedeni z njenim videzom in težo, česar nikoli ni želela, pravi. “Na eni naslovnici sem bila ‘Porky Posh’. Ko sem rodila Brooklyna, je bila na naslovnici časopisa slika, ki prikazuje vsak del mojega telesa, na katerega bi se morala osredotočiti pri hujšanju.”

Omenila je tudi “ogaben televizijski trenutek”, ko so jo tehtali v oddaji v živo. Voditelj Chris Evans je začel z vprašanjem, ali je že izgubila svojo nosečniško maščobo in ko je odgovorila, da je, je na plan potegnil tehtnico ter jo prisilil, da je stopila nanjo. “Postavil me je na tehtnico in me stehtal. Si predstavljate, da bi kdo danes to naredil?”

Foto: Profimedia

Ne želi, da je hčerka na družbenih omrežjih

Beckhamova je še povedala, da si ne želi, da bi bila enajstletna hčerka Harper na družbenih omrežjih. “Harper ni na družbenih omrežjih, tako da nam glede tega še ni treba skrbeti. Toda glede na to, kako kruti so lahko ljudje, me res skrbi,” je dejala.

“Je v letih, ko se bo njeno telo začelo spreminjati, vendar se kot družina trudimo veliko komunicirati in obkroža se z dobrimi prijatelji.” Kljub temu pravi, da jo odraščanje hčerke skrbi. 

Pojasnila je moževe komentarje o njeni dieti

V zadnjem času smo v medijih zasledili komentarje njenega moža Davida Beckhama o njeni dieti. Nedavno je za podcast River Café Table 4 povedal, da njegova žena le redkokdaj odstopi od iste večerje – ribe na žaru ter dušene zelenjave, kar je zanj nepojmljivo, saj sam rad preizkuša nove jedi. Izjava je seveda močno zabavala tabloide, Victoria pa je morala medijem pojasnjevati, kaj točno jé in kaj je z izjavo mislil njen mož. 

Foto: Profimedia

“Mislim, sliši se dolgočasno! Ampak ni. To, kar je on želel povedati, je, da še nikoli ni srečal nikogar, ki bi bil tako discipliniran pri prehranjevanju. Jem veliko zdravih maščob: ribe, avokado, oreščke in podobno. Pijem alkohol, razen kadar obstaja razlog, zakaj ga ne pijem. Kadar ne želim piti, to traja tri do šest mesecev, da se povsem razstrupim,” je pojasnila. “V vsem, kar počnem, sem precej ekstremna, ne glede na to, ali jem ali telovadim ali pijem ali ne pijem,” je zaključila Beckham.

Prispevek je bil prvotno objavljen na miss7.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close