Victoria Beckham v hladni vojni s svojo snaho

06. avgust 2022

Victoria Beckham v hladni vojni s svojo snaho

06. avgust 2022

Očitno je odnos med snaho in taščo tudi pri zvezdnikih precej kompleksen.

Med Victorio Beckham in njeno novopečeno snaho Nicolo Peltz Beckham vlada popolna hladna vojna, poroča Page Six.

27-letna Nicola se je aprila letos poročila z njenim najstarejšim sinom, 23-letnim Brooklynom, a težave med najpomembnejšima ženskama v njegovem življenju naj bi se pojavile že pred poroko. “Ne preneseta druga druge in se niti ne pogovarjata,” je povedal vir, ki je blizu družini. “Priprave na poroko so bile grozljive.”

Foto: Evan Agostini/Invision/AP via Guliver

V spor nehote “padel” tudi sin Brooklyn

Mlada igralka, ki je hči newyorškega milijarderja Nelsona Peltza, ni želela, da bi njena bodoča tašča bila kakorkoli vpletena v načrtovanje poroke. “Ni ji želela ničesar povedati. Komunikacija med njima je bila minimalna.”

Očitno Nicolino obnašanje ni pripomoglo k temu, da bi Victoria videla njeno dobro stran. Med njima naj bi nonstop prihajalo do drame, kar je povzročilo tudi velik razkol med mamo in sinom. “Z njim se v zadnjih mesecih ni veliko pogovarjala,” je povedal vir in dodal, da je nekdanji Spajsici šlo v nos tudi to, da je britanska revija Nicolo na naslovnici poimenovala ‘Naslednja gospa Beckham”.

Foto: Profimedia

Viri sumijo, da je Peltzova morda ljubosumna na svetovno znano mamo svojega moža in ni navdušena nad pozornostjo, ki jo je deležna, še posebej na njen poročni dan. Upajmo, da se bo v spor kmalu vmešal Brooklyn in naredil konec tej hladni vojni.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close