Victoria Beckham že 25 let vsak dan jé isti obrok

03. februar 2022

Victoria Beckham že 25 let vsak dan jé isti obrok

03. februar 2022
Foto: Profimedia

Njen mož David Beckham pravi, da si je le enkrat privoščila drugačen obrok kot ponavadi in to je bil eden njegovih najljubših večerov. 

Slavni nekdanji nogometaš je kot gost sodeloval pri podcastu River Café’s Table 4, ki ga vodi Ruth Rodgers. Tam je med drugim povedal, da njegova žena vsak dan jé pečeno ribo in kuhano zelenjavo. 

“Odkar sem jo spoznal, jé samo pečeno ribo, kuhano zelenjavo in zelo redko odstopa od tega,” je povedal Beckham. 

Šestinštiridesetletni zvezdnik je priznal, da je velik kulinarični in vinski navdušenec in uživa, ko ljudje uživajo v enaki hrani in pijači kot sam. Pravi, da je žena zgolj enkrat jedla nekaj, kar je odstopalo od njene tipične prehrane. 

Foto: Profimedia

Med nosečnostjo s hčerko Harper je poskusila nekaj z njegovega krožnika. “To je bilo nekaj najbolj neverjetnega. To je bil eden mojih najljubših večerov. Ne spomnim se, kaj je poskusila, toda vem, da od takrat tega ni več jedla,” je povedal.

Njegova sedeminštiridesetletna žena, s katero ima štiri otroke, je pred časom na istem podcastu že razkrila svoje prehranjevalne navade. Omenila je strogo dieto in ljudi šokirala z informacijo, da je njena najljubša hrana, ki jo pomiri in si jo najraje privošči, – polnozrnat kruh s soljo. 

Foto: Profimedia

Nekdanja “spajsica” je zelo izbirčna

Med intervjujem je Beckham razkril tudi, da je njegova žena precej izbirčna in hrano najraje skuha brez olja, masla ali omak. Prav zaradi tega ga prav nič ne moti, če žene in otrok ni v hiši, saj si tako lahko skuha, kar si želi. 

Nedavno je bil tako sam doma, saj je bil v izolacji in privoščil si je obilno večerjo v prijetnem ambientu – dva pošteno velika kosa mesa, najbolj neverjetno rdeče vino in ogled nogometne tekme. 

Style. Več novic

New Report

Close