Victoria’s Secret manekenka razkrila šokantno novico o modni reviji

01. avgust 2019

Victoria’s Secret manekenka razkrila šokantno novico o modni reviji

01. avgust 2019

Modna revija je zaščitni znak te znamke spodnjega perila. Poleg tega, da spektakel poteka že od 1995, so na njem nastopali številni glasbeni zvezdniki.

Kot kaže, pa napočil čas za slovo. Shanina Shaik, znameniti Victoria’s Secret angelček je za avstralski The Daily Telegraph izjavila, da letos kultne modne revije ne bo.

https://www.instagram.com/p/B0S8p8dHA33/

»Na to modno revijo sem se že navadila in v tem času že treniram za nastop. Prepričana pa sem, da se bo v prihodnosti nekaj spremenilo. Prepričana sem, da iščejo nove načine, da izpeljejo revijo, saj je bila ta najboljša na svetu,« je povedala.

Čeprav so že pred meseci v Victoria’s Secret potrdili, da se revija ne bo prikazovala niti na eni televizijski mreži, zdi pa se, da so se vodilni odločili še za bolj drastično potezo in v celoti ukinili nepozaben modni šov.

Vsako leto so modni spektakel gledali milijoni gledalcev širom sveta, vendar pa se v luči nedavnih škandalov, zaradi izključevanja transseksulanih oseb in plus size modelov v revije ter kopiranje modelov drugih znamk, pravzaprav ta poteza ni popolno presenečenje.

Poleg tega se je v ZDA zaprlo na desetine njihovih trgovin, kar bi lahko nakazovalo na morebitni finančni zlom modne znamke.

Foto: Getty, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close