VIDEO: Super stilski nasveti slavne Anne Wintour!

30. april 2019

VIDEO: Super stilski nasveti slavne Anne Wintour!

30. april 2019

Ena od najvplivnejših žensk v svetu mode je odgovorila na vprašanja, ki jih rade postavljajo ženske, ko gre za slog oblačenja, in razkrila, brez katerih 3 stvari ne zapusti doma…

Slavna modna urednica revije Vogue, Anna Wintour (69), ki tudi sama že desetletja velja za stilsko in modno ikono, je pred kratkim gostovala na YouTube kanalu revije Vogue v novi oddaji Go ask Anna (Vprašajte Anno) in v njej ženskam podelila nekaj zlatih nasvetov za boljši modni slog.

Na vprašanja radovednih modnih navdušenk z vsega sveta je tudi povedala, da brez naslednjih 3 stvari nikoli ne zapusti svojega doma: to so njena nepogrešljiva sončna očala, pametni telefon in kava za na pot.

V novem podcastu oziroma oddaji je še odkrila, da ima zelo dobro mnenje o modnem stilu slavnih sester Gigi in Belle Hadid, pri njima ji je všeč predvsem njun preprost, a učinkovit modni slog oblačenja.

V pogovorni oddaji se je dotaknila tudi stila Meghan Markle in omenila zanimivo dejstvo: namreč, da je opazila, da visoko noseča vojvodinja Suseška nosi vse višje petke, bližje, kot je dan poroda (in ta se bliskovito bliža!).

Morda najbolj zanimivo vprašanje, na katerega je Wintour odgovorila, pa se je nanašalo na to, katero je uredničino najbolj priljubljeno modno obdobje. Anna je tako priznala, da so ji v modnem pogledu najbolj pri srcu 20. leta minulega stoletja.

D. S.

Foto: Getty Images, YouTube, Profimedia, Harper’s Bazaar

Style. Več novic

New Report

Close