Videz mokrih las bo dal vtis, da prihajate naravnost z modne brvi 

24. marec 2022

Videz mokrih las bo dal vtis, da prihajate naravnost z modne brvi 

24. marec 2022
Foto: Profimedia

Ali je ta trenutek še kaj bolj modnega na modnih brveh kot videz mokrih las? Tu so nasveti, kako doseči enega najbolj priljubljenih trendov letošnje sezone. 

Bleščeč učinek polizanih las na modni brvi deluje moderno, seksi, glamurozno in razkošno – ali pa drzno in možato, je trend za Vogue opisala lasna stilistka Cyndia Harvey. Čeprav videz velja za drznega, pa ga je v resnici zelo lahko enostavno ustvariti in nositi. 

Ne bojte se eksperimentiranja 

Videz mokrih las lahko nosite z različnimi opravami, lase pa lahko oblikujete na različne načine. Lahko jih počešete na stran, lahko jih spnete v nizek ali visok čop. Priljubljeni so tudi spuščeni lasje, počesani nazaj. 

Za čez dan Harveyjeva svetuje videz, ki zgolj nakazuje na mokre lase – na primer, ko si spnete lase v čop, gel nanesite le ob strani. Če pa gre za večerni dogodek, stilistka priporoča, da najprej uporabite lak za lase, ki bo vaše lase obdržal na mestu celo noč, šele nato pa dodajte gel. 

Ne pretiravajte z gelom!

Čeprav si močno želite res mokrega videza, pa vseeno ne pretiravajte z gelom. Pomembno je, da uporabite izdelek, ki izgleda bolj mokro, kot v resnici je. Verjetno si ne želite, da od vas kaplja … 

Ne pozabite na detajle

Zelo priljubljeno je, da lase po nanosu gela počešete z glavnikom, predvsem lase ob strani. 

Kako umiti lase, polne gela?

Harveyjeva priporoča, da lase najprej dobro sperete s toplo vodo in se znebite gela. Šele nato lase našamponirajte.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close