VIP ZGODBA: Od seks simbola do navadne kmetice!

12. oktober 2020

VIP ZGODBA: Od seks simbola do navadne kmetice!

12. oktober 2020

Katera hollywoodska zvezdnica je zamenjala kariero lepotne ambasadorke za kmetico?

Kot hči znane lepotice in igralke Ingrid Bergman ter italijanskega režiserja Roberta Rossellinija, ni bil presenečen nihče, da je šla po stopinjah staršev tudi Isabella. Njeni prvi opaznejši angažmaji pa so prišli na vrsto (po današnjih standardih) zelo pozno.

V poznih dvajsetih je začela kariero modela, ki je bila prekinjena z odpovedjo sodelovanja z znamko Lancome. Odpoved sodelovanja je dvignila kar nekaj prahu, saj je bila v svojih 40-ih prestara, da bi bila ambasadorka parfuma. Sodelovanje pa je bilo obnovljeno leta 2016, ko je bila Isabella že v šestem desetletju življenja, z njimi pa sodeluje še danes.

Svetovno slavo je požela v osemdesetih in devetdesetih s filmoma Blue Velvet in Death Becomes Her. Isabella pa kljub zrelim letom še vedno rada stopi pred kamero.

Blue Velvet (1986)
Death Becomes Her (1992)

Poleg pojavljanja v filmih, je lets 2000 sedla na režiserski stolček ter režirala, producirala in igrala v seriji Green Pormo. V njem na zabaven način razlaga rituale parjenja, pri čemer se je vživela v vloge živali. Če še niste, si to živalsko cesarstvo obvezno poglejte, saj ga na ta način še niste videli!

S podobno tematiko se ukvarja tudi v najnovejšem on-line šovu Sex & Consequences, kjer pojasnjuje živalsko reprodukcijo.

Njena ljubezen do živali pa se ne konča tu. Isabella Rosselini je ponosna lastnica farme na Long Islandu, na kateri boste (med drugim) našli tudi kokoši in ovce. Dogajanje na farmi redno objavlja na svojem Instagramovem profilu. Objavila pa je tudi knjigo z naslovom My Chickens and Me (Moje kokoši in jaz).

Isabella Rossellini – igralka pri tridesetih, model v štiridesetih, režiserka in kmetica v šestdesetih. Je pravi navdih za tako imenovane »late Boomerje« in dokaz, da v življenju nič ni prepozno.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close