Viralni korektor, ki ga obožuje Hailey Bieber

21. januar 2023

Viralni korektor, ki ga obožuje Hailey Bieber

21. januar 2023
Foto: Instagram

Hailey Bieber trenutno velja za eno največjih vplivnic, tako na modnem, kot lepotnem področju. Po njej se zgledujejo številna mlada dekleta, ki želijo imeti takšen stil in takšno lepo, negovano kožo, kot ona.

Hailey je v letu 2022 postala nekakšen simbol videza “clean girl”, ki ga zaznamujejo minimalna ličila, sijoča ​​in navlažena koža ter tesno speti lasje. Hailey je vse to združila v lastni blagovni znamki za nego kože Rhode.

Njeni izdelki so hitro našli svoje oboževalce in po njihovih izkušnjah sodeč, delajo čudeže. Prav zato ne preseneča, da je Haileyjina koža vedno videti popolna, negovana in nahranjena. Poleg negovalne kozmetike zvezdnica uporablja tudi minimalno količino ličil. Eden njenih najljubših je korektor znamke Kosas.

Viralni izdelek

Prav ta korektor je bil lani med najbolj viralnimi izdelki na TikToku. Tam je Hailey objavila video svoje rutine ličenja, na katerem je videti, da uporablja točno ta korektor. V videu ga nanese na notranji in zunanji del očesa, okoli nosu, med obrvmi in pod ličnicami. Vse skupaj se nato zabriše in tako ustvari izredno svež videz.

@haileybieber A lil New Years Eve glam 🙆🏼‍♀️ eyes by @kyliejenner ♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

Pred nanosom ličil na obraz nanese tri različne vlažilne izdelke, na koncu pa z vlažilno kremo zmeša tekoči puder, kar je skrivnost njene lepe kože. A vrnimo se h glavnemu proizvodu, ki je zaslužen za njen enakomeren ten.

To je korektor, ki je na voljo v 28 odtenkih in je obogaten s hialuronsko kislino. Poleg tega vsebuje tudi sestavine s protivnetnimi lastnostmi in se popolnoma zlije s kožo ter se ne nabira v gubicah. Znan je po svoji močni prekrivnosti, hkrati pa je lahek in ne ustvari občutka, kot da nosite masko.

Potem, ko ga zabriše, ga Hailey še učvrsti s pudrom v prahu, ki ga nanese le toliko, da se njen obraz preveč ne sveti. Tako poskrbi za obstojnost ličil, hkrati pa obdrži svoj prepoznaven naravni videz.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close