Vizažisti slavnih razkrivajo 6 must-have izdelkov za ličenje

Vsak make-up artist pri svojem delu prisega na enega od ‘it’ izdelkov, ki ne smejo manjkati v lepotnem kovčku.

Znani vizažisti, ki skrbijo za videz lepotic na rdečih preprogah in v zaodrju največjih modnih revij, so razkrili, brez katerih izdelkov njihov kozmetični kovček preprosto ni popoln.  Tukaj je šest make-up artistov in njihovih nepogrešljivih izdelkov, s katerimi ustvarijo čarovnijo na vsakem obrazu.

Prepričani smo, da boste z nekaj poskusi tudi same ugotovile, da imajo znani vizažisti z dolgoletno kilometrino v rokavu kar nekaj koristnih nasvetov.

Patric TA: svinčnik za ustnice

Patrick TA ima na seznamu kar nekaj znanih obrazov, na njem so Gigi Hadid, Bella Hadid, Chrissy Teigen, Shay Mitchell in Jessica Alba. Patrick prisega na svinčnik za obrobo ustnic v nevtralni barvi.

“Vsaka ženska bi morala imeti svinčnik za obrobo ustnic, saj pomaga, da ustnice res pridejo do izraza. Najboljša izbira je odtenek, ki kombinira rožnati in rjavi ton, ker je univerzalen. Na strankah, ki imajo svetlo polt, uporabim tako barvico, ko želim navidezno povečati ustnice. Najdite barvo, ki ustreza barvi vaše polti in barvi ustnic. Če je do sedaj še niste uporabljali, boste po nekaj uporabah hitro ugotovili, da gre za nepogrešljivo ličilo.”

Fiona Stiles: klešče za trepalnice

Fiona dela z Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Elizabeth Banks in Jennifer Garner ter stavi na klešče za privihanje trepalnic.

“Vsi izdelki se ne morejo primerjati med seboj, zato raziskujte po spletu in berite lepotne bloge, da odkrijete tistega, ki dobro opravi svoje delo. Vsaki stranki priviham trepalnice s pomočjo klešč in sem prepričana, da je uporaba tega izdelka zares nujna.”

Sabrina Bedrani: ‘primer’ maskara v beli barvi

Bedranijeva ima na seznamu stranke, kot so Julianne Moore, Sandra Bullock, Vanessa Paradis in Felicity Jones. Svojega dela si ne predstavlja brez ‘primer’ maskare v beli barvi, ki poskrbi za znatno povečanje volumna trepalnic.

“Ne vem, kako bi ustvarjala make-up brez tega pripomočka. Pred nekaj leti, ko so se pojavile na trgu, so bile pravi bum, vendar so potem hitro izgubile priljubljenost in danes jih ne morete najti v vsaki drogeriji. Poiščite jih na spletu, prav tako pa jih ponujajo bolj znane blagovne znamke v svojem asortimanu. Moj favorit je Diorjeva maskara Maximizer 3D.”

Naoko Scintu: črtalo za veke v gel obliki

Kate Mara, Mary Kate in Ashley Olsen ter Eva Green so imena, s katerimi dela Naoku. Osebno prisega na črtalo za veke v obliki gela.

“S tem črtalom za poudarjanje vek, ki se nahaja v škatlicah oziroma posodicah in ga na veke nanašamo s posebnim čopičem, lahko dobite videz široko odprtih oči. Tega z navadnim eyelinerjem v obliki svinčnika ali stika ne morete doseči,” pravi Naoku Scintu, ki jo lahko vidite tudi na uvodni fotografiji. “S tem izdelkom lahko ustvarite tudi lep videz zadimljenih oči. Poleg tega je vodoodporen in je na voljo v različnih barvah. Cenovno je ugoden. Eyeliner v gelu je zagotovo izdelek za ličenje, ki ga največ uporabljam pri svojem delu.”

Kira Nasrat: balzam za ustnice s sijajem

Kira sodeluje z Margot Robbie, Friedo Pinto, Jaime King in Olivio Culpo ter prisega na balzam za ustnice, ki se rahlo blešči.

“Najdete ga v bolje založenih parfumerijah, prodajajo se ponavadi v obliki stika in so na voljo v več odtenkih, ki pa posnemajo naravno barvo ustnic. Negujejo ustnice, dajejo popoln videz, vendar ustnice z njegovo pomočjo ne delujejo preveč našminkano.”

Kanako Takase: tonik

Kanako sodeluje z znanimi manekenkami, med katerimi so Anna Ewers, Binx Walton, Daria Werbowy in Tinashe.

“Stavim na tonik, ki ga narahlo vtrem v kožo svojih strank, dokler ne občutim, da se je koža zmehčala. Izbiram tonike, ki imajo naravne negovalne sestavine in prelepo dišijo, tudi zato jih moje stranke obožujejo.”

Uredništvo ima dobre izkušnje z Biothermovim tonikom Life Plankton Essence, ki ima naravne izvlečke iz morskega planktona.

 

Foto: Elle, Glamour, Instagram, Pinterest, Vanity Fair, Beautylish

 

New Report

Close