Vizažistka Gwyneth Paltrow razkriva, kako se lahko z ličili pomladite za 10 let!

03. november 2020

Vizažistka Gwyneth Paltrow razkriva, kako se lahko z ličili pomladite za 10 let!

03. november 2020

Male skrivnosti, ki bi jih morala poznati vsaka ženska!

Jodie Eidel je vizažistka Gwyneth Paltrow in je eno izmed najbolj cenjenih imen v Hollywoodu. Že leta skrbi za igralkin videz. Zdaj pa se je odločila, da bo razkrila, katere izdelke uporablja in majhne skrivnosti, ki pomagajo doseči sijočo polt.

“Koža je največji telesni organ, zato je zame zelo pomembno, da uporabljam izdelke, ki ne povzročajo endokrinih motenj. Poskušam se izogniti pudrov v prahu ter senčk, ki vsebujejo svinec in druge težke kovine.

Pred ličenjem je kožo vedno treba pripraviti. Nega obraza je veliko bolj pomembna, kot ličenje. Najbolj pomembno je, da si vsak večer ličila odstranite ter uporabite ustrezne kreme.

Najprej si je treba obraz umiti z blagim gelom ali peno, nato nanesti nočno kremo, ki vsebuje kolagen in vitamin E. Za predel okoli oči je najbolje, da uporabljate kreme, ki vsebujejo vitamin C. Piling obraza si naredite vsak enkrat tedensko in uporabljajte maske, ki globoko vlažijo.

Po dobri negi sledi ličenje. Prvi korak je tekoči puder. Vedno uporabljajte takšne, ki obljubljajo svež videz. Izogibajte se tistim z mat učinkom, ker bo vaš obraz videti starejši in bolj utrujen.

Najbolj pomemben korak je uporaba rdečila, ki daje svežino in mladosten videz. Vedno uporabljajte rdečilo v svetlejših rožnatih odtenkih.

Ko gre za ličenje oči, uporabljajte črni eye liner, saj bo dodatno odprl oko in ga vizualno naredil večjega. Za še boljši učinek vedno dajte svetlo senco v kotičke oči.

Še en odličen trik je bel svinčnik. Uporabite ga za spodnjo vodno linijo očesa. Tako bo obraz dobil svežino.”

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close