Vnukinja legendarne princese Grace Kelly je na modno brv kar prijezdila

27. januar 2022

Vnukinja legendarne princese Grace Kelly je na modno brv kar prijezdila

27. januar 2022
Foto: Pexels

Charlotte Casiraghi vsekakor ve, kako narediti vtis. Na pisto Chanelove modne revije je prijezdila na konju.

Potem, ko je bila decembra 2020 imenovana za ambasadorko blagovne znamke Chanel, je vnukinja princese Grace Kelly na pariškem tednu visoke mode odprla Chanelovo modno revijo. A to ni bil običajen prihod na modno brv. Nanjo je namreč prijezdila na konju!

Oblečena v bleščeč črn suknjič iz tvida in elegantne jahalne hlače, je Casiraghijeva, izurjena v ježi, odprla usta vsem gostom revije, vključno s Pharrellom Williamsom.

Brv, ki jo je zasnoval umetnik Xavier Veilhan, je konju omogočala prosto galopiranje, za njim pa so se po brvi sprehodile še ostale manekenke, ki so predstavile Chanelovo novo kolekcijo. Med revijo se je na velikem platnu odvijal film, ki je poudarjal pomen konj za delo Gabrielle CocoChanel, katere prve stranke so bile prav ženske, ki so oboževale konjske dirke.

35-letna Charlotte Casiraghi pa ni bila prva, ki je po Chanelovi brvi jezdila na konjevem hrbtu. Lani je Virginia Wolf – ki je leta 2019 prevzela mesto kreativne direktorice Chanela – na veličastnem belem konju predstavila tudi poročno obleko.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close