Vodič po prikupnih in hudomušnih darilih

17. december 2020

Kje kupiti, kaj podariti? Si vsako leto belite glavo, kaj bi podarili najbližjim?

Za nami je precej zanimivo, burno, stresno in tudi težko leto.

Praznični čas je čas hvaležnosti, miru in obdarovanj, ko lahko najdražje osebe razveselite z drobno pozornostjo.

Izbiranje daril pa zna biti precej zahtevno, zato smo za vas poiskali nekaj idej.

Karte Get fit

Karantena je naredila svoje. Če ste eni tistih, ki v tem času niso pridelali dodatnega grama, vam čestitamo. Za tiste, ki ste opazili, da vam rastejo »ročke ljubezni« so karte Get fit odlično darilo. Podarite jih nekomu, ki vedno najde tisoč in en izgovor, da ne bi telovadil.

Nakit

Z nakitom težko zgrešite. V spletni trgovini This&That smo našli čudovite ogrlice za dame in damice.

Duhovita darila

Knjiga z angleškim naslovom »How to survive a relationship« (Kako preživeti v odnosu) je izvirno darilo za tiste nenehne jamrače, ki pravijo, da je v odnosu težko. V knjigi boste našli dve ljubki prisrčnici, kamor lahko nalijete šilce ali dva najljubšega žganja ali …. limonade.

Za več domiselnih in zabavnih darilc pokukajte na spletno stran.

Lučke in okraski

Kaj je december brez lučk in okraskov? Če svojega doma še niste okrasili in iščete nove ideje, vam predlagamo, da si ogledate kolekcijo lučk in okraskov. Naj vaš dom zasije v prazničnih lučeh.

Za otroke

Prikupni seti za hranjenje za najmlajše, nahrbtniki, odeje, peresnice, zvezki in še in še.

Lonci za rože

Če želite razjeziti taščo, ki ima vse sobne rastline v enakih loncih, ji podarite takega, ki spominja na Frido Kahlo. Če pa želite ostati z njo v dobrih odnosih je prikupen set vazic kot nalašč za darilo.

Planerji

Kaj je novo leto brez planerja? Čeprav je bil ta za iztekajoče se leto verjetno vaš najbolj zgrešen nakup, upajmo, da bo za leto 2021 bolj poln načrtov.

Srečno in zdravo 2021.

Več idej za domiselna in hudomušna darilca najdete na spletni strani trgovine This&That. Izdelke vam pošljejo v najkrajšem možnem času, za vse, ki ne želite tvegati, če bo darilo pravočasno prispelo, pa je na voljo osebni prevzem v trgovini.

Trgovina This&That na Mestnem trgu v Ljubljani

Avtor

U. L.

New Report

Close