Vplivnež ne govori s svojo družino, ker niso dovolj slavni

31. oktober 2022

Vplivnež ne govori s svojo družino, ker niso dovolj slavni

31. oktober 2022
Foto: Instagram

Mladenič, ki je zaslovel zaradi lizanja straniščne školjke med epidemijo, ponovno razburja z bizarnimi izjavami.

23-letni Larz iz Kalifornije v ZDA se je pojavil v oddaji Kyle and Jackie O Show, kjer je dejal, da se mu zdi “sramotno”, da ljudje sploh mislijo, da še vedno govori s svojo družino.

Larz, ki ima na Instagramu več kot 420.000 sledilcev, je postal slaven, ko se je posnel, kako liže straniščno školjko sredi izbruha koronavirusa.

Vplivnež je nato trdil, da se je okužil z virusom – čeprav je Larzova prijateljica Ava Louise pozneje razkrila, da so bili posnetki, ki jih je objavil iz bolnišnice, v resnici stari in da je lagal, da je zbolel za covidom.

Raje se pogovarja s Cardi B

Če to ni dovolj kontroverzno, je Larz sedaj razkril, da ne govori s svojo družino, ker niso tako znani kot on.

V avstralski radijski oddaji ga je voditeljica Jackie ‘O’ Henderson vprašala, ali ne govori več s svojo družino, na kar je odgovoril: “Seveda ne. Tako dolgo nazaj sem prenehal govoriti z njimi, pravzaprav je sramotno, da bi ljudje mislili, da se še vedno pogovarjam z njimi.”

@kyleandjackieo His family are “irrelevant” because they don’t have enough followers 😳🫢 #influencer #larz ♬ original sound – Kyle & Jackie O

Na vprašanje, s kom govori namesto tega, je rekel: “S Cardi B se pogovarjam prek zasebnih sporočil na Instagramu. Spoznala sva se na Twitterju leta 2015 in od takrat se tekoče pogovarjava. Sem samo bolj slaven od vseh in ne bom se pogovarjal z ljudmi, ki niso, razen če imajo enako število sledilcev kot jaz.”

Povedal je še, da prihaja iz velike družine s petimi brati in štirimi sestrami in da jih je vse blokiral na Instagramu, Facebooku in Snapchatu, ter da ne bo govoril z njim, dokler ne dobijo enakega števila sledilcev kot on.

Foto: Instagram

Družina je nepomembna

To ni prvič, da je Larz priznal, da je prekinil s svojo družino, saj jih je že označil za “nepomembne”.

Pred nekaj leti je v oddaji Dr. Phil dejal: “Ne pogovarjam se s svojo družino, ker so nepomembni. Nihče od njih nima sledilcev. Če bi dobili sledilce ali obogateli, bi se verjetno še enkrat pogovarjal z njimi.”

@armedndangerousnews Reply to @armedndangerousnews #fyp #drphil #crazy #funny ♬ Le Calin – 斌杨Remix

Ko je žvižgajočemu občinstvu pojasnil svoje razloge, je dodal: “Imam kariero. Slaven sem. To se zgodi, ko postaneš slaven – ljudi odrežeš.”

In Larz je uspel občinstvo še bolj razjeziti, ko jim je povedal, da so najverjetneje samo jezni, ker “tudi oni niso relevantni”, zato “v resnici ne razumejo”.

To bo dovolj interneta za danes za nas …

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close