Vplivnica pozirala pred očetovo krsto in razburila spletne uporabnike

29. oktober 2021

Vplivnica pozirala pred očetovo krsto in razburila spletne uporabnike

29. oktober 2021
Avtor: Instagram

Številnim se njeno obnašanje zdi neprimerno in nespoštljivo, ob čemer so izpostavili, da za Instagram generacijo prav nič ni sveto.

Spletna vplivnica Jayne Rivera je razburkala splet, ko je na Instagramu zapeljivo pozirala ob krsti svojega pokojnega očeta, ob tem pa mu v slovo zapisala, da je bil njen najboljši prijatelj.

Večino uporabnikov družbenih omrežij je zmotil njen način poklona očetu, saj je poleg neprimernega poziranja šokirala še z opravo za pogreb, ki je po mnenju mnogih povsem neustrezna.

“Instagram generacija je uradno dosegla dno. Dobesedno nič ni sveto, le alter njihovega lastnega ega. Jayne Rivera se je na fotografijah takole nastavljala pred krsto svojega pokojnega očeta,” so bili ostri na Twitterju.

A vplivnica stoji za svojimi fotografijami in jih po kritikah tudi ni izbrisala. Pred nekaj urami je v ta namen napisala javno pojasnilo in ga objavila na Instagramu:

“Nič ni narobe s tem, kar sem objavila in za tem stojim. Fotografije sem posnela z najboljšim namenom in na način, ki bi ga moj oče odobraval, če bi bil še vedno živ. Z izgubo ljubljenega se vsak sooča po svoje. Nekateri na bolj tradicionalen način, medtem ko drugi trčimo ob tabu. Jaz sem slovesnost vzela, kot da je moj oče ob meni in z mano pozira za kamere, tako kot je to storil ob številnih priložnostih v preteklosti,” je pojasnila in objavila nekaj fotografij z očetom, ko je bil še živ ter pripisala, da ga močno pogreša.

Članek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close